Italianca Jasmine Paolini a câştigat turneul de la Dubai

Jucătoarea italiană de tenis Jasmine Paolini (26 WTA) a câştigat sâmbătă turneul WTA 1.000 de la Dubai (Emiratele Arabe Unite), dotat cu premii totale de 3.211.715 dolari, după ce a învins-o în finală pe rusoaica Anna Kalinskaia (40 WTA) în trei seturi, 4-6, 7-5, 7-5.

Paolini, care în semifinale a învins-o pe românca Sorana Cîrstea (22 WTA) cu 6-2, 7-6 (8/6), s-a impus în ultimul act după un meci de două ore şi un sfert, în faţa jucătoarei care a produs o imensă surpriză tot în semifinale, când a eliminat-o pe poloneza Iga Swiatek, liderul WTA şi principala favorită.

De asemenea, în sferturi, Kalinskaia a învins-o pe Coco Gauff (SUA), câştigătoarea de la US Open.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

2 Comentarii

  1. Turneul a fost pierdut de celelalte competitoare,analizați jocul individual al desfășurării partidelor de tenis.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.