Îți faci casă în București sau lângă? Adu firma Isoterm s-o izoleze!

 

Nenumărate case și vile din București sau din localitățile învecinate au fost izolate cu spumă poliuretanică de către o echipă Isoterm. Până să ajungi cu casa la gri, trebuie să aplici și tu izolația, mai precis să plătești această firmă izolații București și să te alegi cu casa bine izolată.

De ce spumă poliuretanică și de ce Isoterm

Este de înțeles faptul că firmele de construcții sau nișate pe izolații declară despre un material sau altul că izolează cel mai bine și că e cel mai bun și cel mai convenabil, în același timp discreditând, fără să se bazeze pe dovezi, materialele celelalte de pe piață. În acest context mic mercantil, probabil că superioritatea spumei în mai multe capitole față de celelalte amenință popularitatea de care se bucură polistirenul și vata minerală și implicit firmele care se bazează pe acestea în lucrările de izolații efectuate.

Pentru restabilirea corectitudinii, https://isoterm.ro/ se impune în spațiul online drept un cunoscător al spumei poliuretanice, prin efectuarea de comparații obiective între materialele cu caracter izolator de pe piață și prin oferirea de cifre și specificități explicate cu tact și celor nefamiliarizați cu domeniul. Unul dintre acestea constă în coeficientul de conductivitate termică, ce trebuie să fie cât mai mic, iar la o variantă a spumei poliuretanice (cea cu celulă închisă) este cel mai mic posibil.

Pe lângă faptul că această firmă izolații București comunică foarte bine apropo de spumă, o și aplică foarte bine. Numai aplicând excelent un material excelent obții o izolație termică excelentă, iar asta a fost deviza bucureștenilor și ilfovenilor care își ridicau casă și care au chemat o echipă Isoterm să aplice izolația întregii case: pereți exteriori, pereți interiori, pardoseală, plafon, pod/mansardă.

Spuma îți convine. Exemplul izolării mansardei

La mansardă, spre exemplu, izolația poate fi din polistiren expandat, din vată minerală, din fibre de celuloză sau din spumă poliuretanică, dar de ce spuma convine atât de mult aici?

Răspunsul este ceva mai lung, dar destul de simplu:

  • Deși planul este înclinat, spuma e pulverizată și aderă imediat la suprafață, eliminând nevoia de a monta cadre de susținere.

  • În plus, este destul de ușoară, neîngreunând partea de sus a casei, așadar nu va avea implicații nedorite asupra structurii.

  • În plus, la muchii și colțuri nu mai trebuie tăiat nimic după formă, întrucât spuma se umflă și acoperă totul, izolând totul la fel.

  • În plus… Îți poți da seama acum că lista de avantaje poate deveni mult mai lungă, și asta doar luând cazul izolării mansardei.

Pentru a fi o firmă izolații București de încredere, oricine ar putea spune că aceasta trebuie să fie axată pe a aduce evoluția în izolații, în beneficiul clienților săi. Este fix sloganul Isoterm, lucru care spune multe despre angajamentul pe care și l-a luat, și asta încă din primul an de activitate. Dacă ce ai citit până acum ți-a atras atenția asupra spumei sau asupra acestei firme, află chiar mai multe și alege-te cu o casă cu adevărat izolată termic!

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

3 Comentarii

  1. Spuma poliuretanica nu-i poluanta, cand se va darama casa ? Intreb, nu cunosc, doar banuiesc. Orice constructie conteaza decad o ridici si pana dispare. La cine gandeste, nu la Greta, nu la Ursula. Asa cum, la auto conteaza cat dai pe 100 de km pe toata durata de utilizare, nu cat scoti din batista cand platesti o alimentare.

  2. Raman pe spuma de sticla, daca vrei sa darami casa scoti panourile de spuma de sticla si le refolosesti. Nu ard (nu se aprind) !

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.