Iubire de mamă

O pisică a fost surprinsă într-o casă afectată de un incendiu în localitatea Stăneşti, judeţul Giurgiu, şi deşi a fost salvată de pompieri pe un geam, din locuinţa inundată de fum, a intrat din nou în casă şi nu a vrut să iasă până nu a văzut că şi cei doi pui ai ei au fost salvaţi.

„ISU Giurgiu a fost solicitat în noaptea de joi spre vineri să intervină în localitatea Stăneşti după ce casa unei familii a luat foc. Când au văzut fumul proprietarele locuinţei, două femei cu vârste de 63, respectiv 33 de ani, au ieşit afară din casă şi au solicitat ajutor autorităţilor. La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului Giurgiu, cu două autospeciale de stingere şi o ambulanţă SMURD. Aceştia au constatat faptul că incendiul se manifesta în podul casei şi la acoperiş, pe o suprafaţă de aproximativ 70 de metri pătraţi, iar femeile au spus că în casă se aflau şi o pisicuţă cu doi pui care nu reuşiseră să iasă. Pompierii au pătruns în locuinţa afectată de incendiu şi inundată cu fum, pe un geam, şi au reuşit să salveze pisica, dar aceasta a intrat la loc în casă şi nu a ieşit până nu a văzut că şi cei doi pui ai ei au fost salvaţi”, a declarat vineri, pentru Agerpres, purtătoarea de cuvânt a ISU Giurgiu, Nicoleta Beianu.

Acoperişul, podul casei şi camera în care se afla soba au ars în urma incendiului, iar alte două încăperi au fost afectate de fum.

Cel mai probabil, incendiul a izbucnit din cauza coşului de fum deteriorat.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 4

5 Comentarii

  1. NO ,DA CUM TU PISICĂ ,MAMĂ,, MAMĂ;!!CĂ UNELE „OAME”…… BRAVO MIORLAU-NENI!

  2. În comunismul de tristă amintire am crescut cu cărți piese de teatru, televiziune, reviste literare și filme de excepție. Și unul din filme a fost “Un bărbat și o femeie” regizat de Claude Lelouch cu neuitații Anouk Aimée și Jean-Louis Trintignant. Și în film se spunea că din incendiu salvezi pisica și nu Cézanne-ul…

  3. Animalele au mai mult suflet decat multe mame-homo sapiens care isi abandoneaza pruncii prin tomberoane. Am 8 pisici prin curte si am multa grija de fiecare. Iubiti animalele si respectati-le !

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.