Iulian Dumitrescu demisionează din toate funcţiile PNL

Preşedintele CJ Prahova, Iulian Dumitrescu, a anunţat joi seara că demisionează din toate funcţiile deţinute în PNL, în urma anchetei DNA.

Acesta este prim-vicepreşedinte PNL şi preşedinte al PNL Prahova.

”Având în vedere existenţa dosarului în care DNA mi-a adus acuzaţiile prezentate public, am luat decizia să demisionez din toate funcţiile din partid, deoarece partidul nu are nicio legătură cu această speţă”, a scris pe Facebook Iulian Dumitrescu.

Acesta a arătat că a pus la dispoziţia procurorilor toate informaţiile şi datele solicitate.

”Aşa cum am mai afirmat, am pus la dispoziţia procurorilor toate informaţiile şi datele solicitate. Colaborez cu instituţiile statului pentru a se lămuri cauza şi a se afla adevărul faptic. Conform legii, sunt în continuare beneficiarul prezumţiei de nevinovăţie”, a spus acesta.

Iulian Dumitrescu este cercetat de DNA sub control judiciar pentru comiterea infracţiunilor de luare de mită şi fals în declaraţii. 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

15 Comentarii

 1. Pare un tip inteligent si cu carte. Portocalele din DNA se vor face din nou de rusine. Si pe timpuri procurorii erau niste securisti incompetenti dar aveau noroc ca toate dosarele le erau intocmite militienii de la ‘economic’. Aia erau profesori pe langa militienii de azi veri cu Bode.

 2. Penelueu și coaliția pentru stabilitate in jaf, de flutur se va ocupa vreodată Dna?

 3. Baronii peneeleu iau milioane spaga iar acum vor să ne fure alegerile

 4. Si cu banii furati cum ramine? Ca se stie, au fost facuti din „munca cinstita”.

 5. aceasta poza. In politica intra, frustratii, gangavitii, uratii, prostii, hotii, sii, foarte putini oameni naivi care cred ca se mai poate repara ceva.

 6. Baroane ce țară ți-ai ales, Italia sau Madagastar ?
  Fugi s-au mergi încet ? Eu zic să te răzgândești.
  Am auzit că Justiția e în comă la ATI. Fapta se va prescrie.

 7. Ai un altu ”baron” al penele,. Pe primarul de Dărmănești, care a comis falsuri in acte administrative și publice,. A fost condamnat in instanță, dar neexecutat.. Adică e in funcție și fură in continuare,.Deci,..ai un pește militar, cu onoare de pagiator , cu lucrarea secretizată..șef de gașcă, care include și pe boul din regatu lui cioabă.. CE puii mei mai vrei de la alde din ăștia ?? Pot ei altceva ??

 8. „beneficiarul” unei averi fabuloase, facuta din bani publici, de angajat la stat!
  Ca nu am auzit sa fi fost un mare om de afaceri milionar, inainte sa intri in politica!
  Toti sunteti niste hoti, doar interesele si averile voastre vă mînă in politică!

 9. L-o fi prins blestemele precedesorului Cosma? E scaunul de președinte al Cons.Jud.Prahova blestemat? Iulian Dumitrescu știe cum se da șpagă ca să primească lucrări la reparatii și întreținere drumuri județene și comunale? Cred că știe,că a avut și el destule contracte.Si a fost probabil curios sa vadă cum e sa iei șpagă în calitatea sa de capo del tutti capi în calitatea sa dubla, de lider PNL și pres.de Cons.Jud.Poate că nu a luat,poate că a fost doar curios,poate că vrut să experimenteze ceva nou,palpitant,incitant,provocator,cum ar fi de ex.Cum sa furi legal și să nu fi prins niciodată.Poate că nu a plătit la timp și rezonabil taxa de protecție la partid,de au scăpat aia tăvălugul DNA la Prahova.In mod aproape sigur știm că după alegeri va fi nevinovat,mai curat,noul Cocolino,mai alb mai parfumat,mai pufos, așa cum sa întâmplat până nu demult tot la Prahova,vinovați fiind desigur șeful și adj.DNA.demisi și cercetati ptr că au îndrăznit să ancheteze mafia și corupția la Prahova.Sunt cam multe similitudini și asemanari nu credeți? Roata care se învârte și nici un vinovat.Drumul PSD la șefia Cons.Jud.este liber și sigur.Va reveni Cozma end.company?Exista o alternanță la ciolan? Da,după cum se observă.Oricum fosta administrare a PSD a fost net superioara la toate capitolele.DNA așteaptă cu interes spovedania detaliata a liderului PNL Iulian Dumitrescu de la începuturi până astăzi,daca vrea poate.

 10. In loc sa fii arestat si degraba judecat iar prejudiciul recuperat, mai toti se intreaba, cine l-a turnat? Conteaza cine l-a turnat sau ca v-a furat pe voi, mai intrebatorilor!?
  Mergeti la nemti, aia te reclama si ca faci gratar fara sa intrebi vecinii! Dar sa te vada furand!

 11. Individul asta super bogat demisioneaza din toate functiile din PNL, dar NU demisioneaza din fruntea CJ Prahova!
  Ghici de ce?!
  Spera sa se intoarca, curat ca lacrima, dupa ce in cateva luni acest dosar va fi dat uitarii, ca toate celelalte!!!
  Pariem?!!!

 12. Degeaba demisionează. Răul este cuibărit adânc în inima lui. Iată o afirmație valabilă pentru fiecare om păcătos.
  A fost un singur Om fără păcat și noi L-am răstignit pe cruce.

 13. Cat a dat la peneeleu din șpăgile luate o viață ? Pe.virgil Bode Rareș când îi luați ? Se demonstrează că Klaus a vrut liniștite ca sa se fure pentru că cu usr era imposibil

 14. Bai borfasule, si cu banii furati cum ramine sau dispari si tu ca cel din Germania sau ceilalti banditi prin alte tari calde?

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.