Iuliana Tudor o ia de la capăt ”cu ai ei”

Iuliana Tudor  o ia de la capăt, ea se  pregăteşte pentru un  nou proiect. Este vorba despre un podcast cu invitatați din lumea folclorului, potrivit paginademedia.ro.

Când se lansează? 

Podcastul care va fi găzduit de Iuliana Tudor se numeşte „Cu ai mei” şi va fi difuzat din 29 februarie la TVR Foclor şi pe canalul de YouTube al pezentatoarei din 2 martie.

Podcastul „Cu ai mei”, semnat de Iuliana Tudor, va putea fi vizionat la TVR Folclor, în fiecare joi, de la ora 20.00, iar în mediul online, pe canalul oficial de YouTube Iuliana Tudor, tot joia, de la ora 21.00, precum şi pe platforma TVR+.

De asemenea, Televiziunea Română difuzează podcastul sâmbăta, de la ora 13.00.

Cine sunt invitaţii primului episod?

Matilda Pascal Cojocăriţa şi Ştefan Cigu, alături de fiii lor, din căsnicii diferite, Alin Pascal şi Horaţiu Cigu.

Ce spune Iuliana Tudor?

„În fiecare episod, într-un cadru confortabil, vedetele invitate îşi dezvăluie latura umană, personală. Este un proiect de suflet, ce oferă exclusivități, multă emoție și, cu siguranță, vom vedea cealaltă față, mai puțin știută, a invitaților noștri.

Pentru mine, este primul proiect major în mediul online şi sper din toată inima să fie interesant pentru un public cât mai larg”.

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

4 Comentarii

  1. Nu pare să aibe nici o treabă cu muzica românească (nu-mi place cv folclor mai ales că-i străin și, mai rău, scornit de unul William Thoms la 1846). Poate cu bălăcărirea ei.

  2. Iuliana daca nu mai are”loc”la TVR mare, faca emisiuni acasa si le difuzeaza tot pe TVR (folclor)

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.