Jaf ca-n filme în trafic: Pradă de 3 milioane de euro

O bandă înarmată a oprit şi jefuit un microbuz de transport valori în sudul Italiei, reuşind să fure 3 milioane de euro, conform autorităţilor italiene.

Jaful s-a derulat extrem de rapid pe un drum aglomerat din apropierea oraşului Brindisi, în cursul orelor de vârf pentru trafic, în dimineaţa de joi.

Membrii bandei au deschis focul pentru a-l obliga pe şoferul microbuzului să tragă pe dreapta. De asemenea, ei au dat foc mai multor automobile pentru a împiedica un răspuns rapid al poliţiei. Un nor uriaş de fum negru a rămas în zona jafului timp de ore.

Toţi membrii bandei – conform poliţiei între 8 şi 10 persoane – au reuşit să scape.

În pofida folosirii armelor de foc şi a incendierii a cel puţin 4 autovehicule, nimeni nu a fost rănit. Cei cinci agenţi de securitate care păzeau transportul de bani au scăpat teferi dar în stare de şoc.

În urma intervenţiei pompierilor şi poliţiei circulaţia a fost oprită pe ambele sensuri de mers timp de mai multe ore.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 3

7 Comentarii

  1. Aici e pont vândut. La câți migranți sunt in Italia, destui care nu muncesc, stau pe telefon nopți la rând, se pricep la toate escrocheriile posibile online pentru a se îmbogăți spontan, specializați în minciuni și nerecunoașterea faptelor infractionale, se unesc în găști, dar urmăresc prin intermediari toate acțiunile mai ales financiare și când pornesc la acțiuni, nimic și nimeni nu îi poate opri. Cam așa se va întâmpla și în Romania granițelor deschise cu justiție total politizata.

  2. Asta.i metoda italiana ,calabresi,napolitana,sau puglieza ,altii pot sa se ascunda in materie de jafuri,la blindate!

  3. Dumnezeu sa ferească România de Schengen!
    Este o nebunie sa deschizi porțile tarii pentru tâlharii din occident.

  4. Baliverne! Jaful s-a dat la pont și nu-i mare lucru sa fi știut și paznicii. Ți de arme automate fara victime?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.