Jaf mascat într-o farmacie din Timiș

Doi tineri au dat spargerea într-o farmacie din localitatea Liebling, din Timiș, și au furat o sumă mare de bani și un laptop, a transmis, joi, Poliția Timiș.

Polițiștii au fost sesizați la începutul acestei săptămâni de angajata unei farmacii că în localitatea Liebling două persoane necunoscute au intrat cu cagule pe față și au furat 16.000 de lei și un laptop, conform observatornews.

Cei doi au fost găsiți și reținuți preventiv, miercuri, pentru 24 de ore pentru comiterea infracțiunii de furt calificat.

Oamenii legii continuă cercetările pentru acest caz pentru a recupera prejudiciul adus farmaciei și pentru stabilirea întregii activități infracționale ale celor doi tineri.

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

3 Comentarii

  1. De ce jaf daca e liber la infracționalitate in Romania prin legislația incompletă sau făcută aiurea intenționat de parlament și aprobată de Plavanul turist de lux?

  2. „DOAMNE ,DOAMNE -BUNE ERAU COLONIILE DE EDUCARE-REEDUCARE PRIN MUNCĂ” ! BINENȚELES ȘI PENTRU TINERI CA ȘI PENTRU ADULȚI-MĂCAR SĂ-ȘI PLĂTEASCĂ MASA ȘI CAZAREA! MISTRII,GĂLEȚI,CANCIOACE,CAZMALE,LOPEȚI ,ROABE…. ȘI GARDIENI PUTEM IMPORTA DIN VIETNAN,COREEA–BINE AR FI DIN CHINA -DA DACĂ N-AVEM VOIE..!.!.

  3. Politia sa plateasca despagubiri fiind ca n-a fost pe faza sa apere farmacia. Stiu ca asta e o imposibilitate, dar Politia prea sustine ca ne apara. Ce-i curios e ca hotii au fost prinsi rapid. Macar atat! Paguba o fi fost recuperata? Cat din ea?

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.