Furt uriaş la un bancomat din România

Au fost furaţi 200.000 de lei dintr-un bancomat din localitatea arădeană Şiria. Bancomatul a fost incendiat.

„În dimineaţa de 5 iulie, în jurul orei 3:50, prin 112 a fost sesizat un incendiu, la un bancomat situat într-un magazin din zona centrală a localităţii Şiria. A fost constituită echipa operativă extinsă, formată din poliţişti ai Serviciului de Investigaţii Criminale, Poliţia Municipiului Arad, poliţişti criminalişti şi alţi specialişti, pentru efectuarea cercetării la faţa locului. Din administrarea probelor, până în acest moment, sunt întrunite elementele constitutive ale infracţiunii de furt calificat”, precizează IPJ Arad.

Conform sursei citate, din bancomat au fost sustraşi 200.000 de lei, iar prejudiciul total urmează a fi stabilit.

Poliţia mai informează că în acest caz cercetările urmează a fi preluate de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad.

VIDEO

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 4
Author

11 Comentarii

 1. Dupa comasare acest tip de furturi spargeri de bancomate vor deveni frecvente prin 2025 dupa ce castiga comasatii si vot trebui sa dea inapoi toti banii care i-au luat de la banci straine plus doband.
  Comasatii faceau fix acelasi lucru sau sub conducerea lor, din pix politrucii si securistii cum s-au imbogatit au prabusti banci si fonduri de investiti, cel putin asa se numeau. Mai nou s-au reprofilat pe prabusit asigurari
  Pagubele lesne de inteles ca nu le vor plati comasatii, pentru 200.000 se pun in miscare toate fortele pentru 200.000.000.000 nu se oboseste nimeni de datorii facute pe 200 de ani.

 2. tot in cotidianul:”Guvernul ar lua în calcul suprataxarea câștigurilor „excepționale”’etc,etc
  le nimereste,rar,dar da

 3. Tari di tat! Pooliticieni pot fura 1 mil de euro si daca returneaza suma plus 10% scapa de puscarie pe care oricum o fac la termen redus si conditii de vip.🤮

 4. Foarte trist! ))
  Sa fie sanatosi, sa cheltuiasca prudent si intelept 😀
  Bancile vor recupera de sute de de ori suma asta ….uriasa.

 5. CINE A PUS 200 000 LEI ÎNTR-UN BANCOMAT DE ȚARĂ?CINE O ȘTIUT ? CINE A LUAT BANCNOTELE ȘI APOI A DAT FOC GĂOCII GOALE ? HAI BATEȚI-VĂ CAPUL!

 6. Militianul comunal era la nunta? Pe timpul lui Ceausescu militienii patrulau noaptea insotiti de unul din garzile patriotice. O fi oare Ciolacu un nou Ceausescu?

 7. Voi ati vazut 200.000 de lei, fie si in bacnote de 10 lei ? Eu trebuie sa platesc ultima rata (3/3) la apartament: 240.000 lei si nu-i vad, trimit doar factura lor la banca mea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.