Jale pe calea ferată: Ziua şi incidentul

Un incendiu a izbucnit, joi, la locomotiva unui tren Regio, care circula pe ruta Râmnicu Vâlcea – Piatra Olt, în apropiere de Gara Strejeşti, în comuna Grădinari din judeţul Olt, mai mulţi pasageri evacuându-se înainte de sosirea echipajelor de pompieri.

”Pompierii Detaşamentului Slatina, cu două autospeciale de stingere şi un echipaj SMURD, au intervenit în comuna Grădinari pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locomotivă a unui tren de călători. La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta cu degajări mari de fum, la camera motoarelor locomotivei”, au informat reprezentaţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt.

Şase pasageri s-au evacuat înainte de sosirea echipajelor şi nu au necesitat îngrijiri medicale.

Incendiul a fost lichidat în limitele găsite, cauza probabilă fiind un scurtcircuit, mai precizează sursa citată.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.