Jandarmerița cu droguri fusese la o petrecere

Femeia jandarm prinsă de polițiști cu prafuri care ar fi cocaină se afla într-un taxi şi se întorcea de la o petrecere în momentul în care poliţiştii au oprit maşina pentru verificări.

Le-ar fi spus poliţiştilor că plicurile nu îi aparţin, ci ar fi ale unei prietene care a rugat-o să i le ţină în geantă. Potrivit anchetatorilor, citați de Observatornews, Andreea Cătălina Bumbac a fost sâmbătă noapte la o petrecere în Palatul Bragadiru din Capitală. Spre dimineaţă, duminică, a plecat de aici însoţită de un bărbat. Au luat un taxi.

Maşina a fost oprită de poliţişti, iar în urma controalelor oamenii legii au găsit mai multe plicuri cu o substanţă de culoare albă, dar şi o hârtie rulată folosită pentru prizarea drogurilor.

Tânăra este de anul trecut sublocotentent al Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei şi a fost purtător de cuvânt al structurii pentru o scurtă perioadă.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Author

15 Comentarii

 1. Drogurile,la tineri au luat-o razna de peste 15 ani,da,in cauza fiind multe beizadele si angajati ai structurilor,plus politicieni si mafioti,sunt greu de combatut

 2. A fost dată pe goarnă că poliţia nu opreşte aşa la întâmplare ca să caute droguri mai ales în taxiu.Băieţii de la protecţie internă îşi fac treaba.Nu şi-au arătat faţa că nu e voie mai ales că fetiţa nu-i fată de oarecine.

 3. Politistii au ajuns sa opreasca taxiuri si sa controleze pasagaerii in posete ?! Nici pe vremea cizmarului nu aveau curajul sa faca asa abuz ! Deh, il avem pe Perdoiu la Interne, explicabil.

 4. Nu cred ca Andreea Cătălina Bumbac este sublocotenent ci sub unul mai vopsit și pensat din gașca lui generalilor de carton.
  ASTA TREBUIE TRECUTA ÎN REZERVA IMEDIAT !

 5. Ce spune un copil cand este prins: „celalalt a inceput” ! Ce hal de pregatire au jandarmii, mai nou ? Asta ce era: fata, nepoata, nora, sora, amanta, sora amantei … ? Nici sa refacem institutiile nu suntem in stare !

 6. Omul legii este omul încălcării legii! Nimic nou sub soare! Ce pretenții sa ai la ceilalți cetățeni civili? O societate drogata. Mai rămâne să aflăm că si Ciolacu prizează! Despre rujat, e sigur după ce scoate pe gura!

 7. A zis un vecin sa va intreb daca e mai jenant sa te prinda cu droguri de design la 100 de lei tipla sau o tipla de o suta de euro cu cocs semi-veritabil? A zis ca e un complex cultural de rusine sociala pe topic si il intereseaza opinia oamenilor.

 8. făcea si transport de droguri?
  Sunt curios, pe 10 decembrie au tras ceva pe nas?
  Ca numai asa se explica bătăile cu pulanul și cu pumnii și lacrimogene împărțite de-a valma!?

 9. Mafie mai mare ca in MAI nu exista in tara asta. Episodul asta e fix nimic fata de ce se petrece pe acolo. Dar fiind stat in stat nu-i deranjeaza nimeni. Lege si Ordine! Daaaaa Bla Bla Bla
  Apropos aia de la Investigatii speciale criminale mai fac experimente pe oameni? Au ei niste tapi ispasitori monitorizati agresiv cu anii si nu-i pot agata cu nimic si le mai arunca in carca fel si fel de cazuri nerezolvate sau mizerii fabricate sa mai spele si ei putin uniforma. Bravoooo SIC! Profesionisti!

 10. Omul legii, după cum sunt porecliți, sunt infractorii in costum de polițist care fac orice între pretinii! Și narcoticele se consuma tot între pretinii, în niciun caz intrare și cu străini sau dușmani. Chiar credeți ce minciuni scoate toanta pe gura, poza, nu cumva dezvăluie mai mult decât ar trebui? Inclusiv minciunile pe care le scoate pe gura, decolteu sau de sub fusta.

 11. Mdaaa saracuta,erau ale unei prietene,,,nici nu stia ca le are in poseta …!?!!! Tarfulita- progenitura de ofiter in rezerva cu siguranta a obtinut postul EXCLUZAND orice afinitate …; Jigodismul,asta este atributul principal de apartenenta ca ,,valoare,, si conditie de
  angajare ca mai peste tot in structurile de ordine ale statului…Jandarmerita sau pe romaneste cu-va cu epoleti sau prostituata in uniforma…! Si la antidrog presta ca sa aiba drogurile la indemana …!! Poftim cine este straja la siguranta cetateanului, politisti,jandarmi,judecatori consumatori de droguri si indubitabil deleari…de unde au mereu bani fara numar…!?!?!? ….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.