Jaqueline Cristian are de înfruntat un fost lider mondial

Jucătoarea română de tenis Jaqueline Cristian o va înfrunta pe germanca Angelique Kerber în turul al doilea al probei feminine de simplu, la Jocurile Olimpice de la Paris, după ce vicecampioana olimpică din 2016 a dispus de japoneza Naomi Osaka, sâmbătă, cu 7-5, 6-3.

Kerber (36 ani, 217 WTA), triplă campioană de Mare Şlem şi fost lider mondial, a anunţat la începutul acestei săptămâni că îşi va încheia cariera după Jocurile de la Paris.

Kerber, care a revenit în tenis anul acesta după o pauză de 18 luni, timp în care a născut un copil, va juca în premieră cu Jaqueline Cristian (26 ani, 61 WTA), care a trecut sâmbătă de Caroline Garcia (Franţa) cu 5-7, 6-3, 6-4.

Angelique Kerber va juca şi la dublu feminin, alături de Laura Siegemund.

Rezultatele înregistrate sâmbătă la JO 2024 în primul tur al probei de simplu feminin:
Iga Swiatek (Polonia) – Irina-Camelia Begu (România) 6-2, 7-5
Jaqueline Adina Cristian (România) – Caroline Garcia (Franţa) 5-7, 6-3, 6-4
Angelique Kerber (Germania) – Naomi Osaka (Japonia) 7-5, 6-3
Jasmine Paolini (Italia) – Ana Bogdan (România) 7-5, 6-3

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

2 Comentarii

  1. O bate si pe baba Kerber. Zece ani in minus se vad la orice sport.

  2. Conform datelor personale ale ambelor jucătoare, kerber are liber la câștig meci, doar că, jaqeline își va depăși condiția, daca reușește și are putere, pentru una reușită demnă. Psihic stă mult mai bine kerber fata de jaqeline. Meci foarte greu pentru jaqeline, e într-o perioadă cam dificila emoțional și posibil fizic, dar poate sa își depășească condiția, să renască din propria cenușă, daca e calmă și hotărâtă, concentrată și doar pe punctări pozitive. Bafta jaqeline!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.