Jaqueline Cristian, ce dezamăgire!

Jucătoarea româncă de tenis Jaqueline Cristian a fost învinsă de australianca Storm Sanders, cu 6-3, 7-5, luni, în prima rundă a calificărilor pentru tabloul principal de simplu al turneului WTA 1.000 de la Indian Wells (California), dotat cu premii totale de 9.258.080 de dolari.

Jaqueline Cristian (82 WTA), care era principala favorită, a fost eliminată după o oră şi 33 de minute în faţa unei adversare mai slab clasate (124 WTA).

Românca a condus cu 5-3 în actul secund, a ratat trei mingi de set la 5-4, iar apoi s-a înclinat cu 5-7, după patru ghemuri pierdute la rând.

Jaqueline Cristian s-a ales cu 7.800 de dolari şi 2 puncte WTA.

Pe tabloul principal de simplu se află două românce, Sorana Cîrstea şi Ana Bogdan. Cîrstea, cap de serie numărul 19, va intra direct în turul secund, contra învingătoarei dintre americanca Sloane Stephens şi egipteanca Mayar Sherif. Ana Bogdan va juca în primul tur cu rusoaica Diana Şnaider.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

2 Comentarii

  1. Ceva nu e in regulă cu antrenamentele ei. Probabil va trebui, urgent, să schimbe antrenorul ! Rezistența în regim de stres este deficitară. Poate se antrenează prea puțin, poate nu lucrează cu intensitate…
    Păcat, dacă nu schimbă ceva se va pierde în anonimat !

  2. RUSINE sa pierzi in asa hal. Din favorita la calificare pe tabloul principal, acasa cu coada intre picioare . Sau are prea mult intre picioare si asta o face sa nu aiba vlaga.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.