Jennifer Lopez, primul album după 10 ani

Jennifer Lopez va lansa la 16 februarie mult-aşteptatul album „This Is Me…. Now”, primul său disc de studio din ultimii aproape zece ani, care va ieşi pe piaţă odată cu single-ul „Can’t Get Enough”, a anunţat artista luni, transmite EFE.

Pe platformele digitale pot fi ascultate deja 30 de secunde din această melodie cu care artista americană va începe promovarea noului său album, îngemănat cu cel lansat în 2002, „This Is Me… Then”, care include hituri precum „Jenny From The Block” şi este considerat unul dintre cele mai bune produse ale artistei.

Potrivit unui comunicat al casei sale de discuri, albumul a fost scris şi produs de Lopez şi Roget Chayed, alături de Angel Lopez, Jeff „Gitty” Gitelman, HitBoy, Tay Keith şi INK, printre alţii, şi combină stilul R&B, sonorităţi pop contemporane şi ritmuri de hip-hop pentru a crea „cel mai onest şi mai personal album al lui Lopez de până în prezent”.

Albumul va fi asociat cu un film cu acelaşi titlu, regizat de Dave Meyers, „o reimaginare muzicală şi vizuală, narativă, intimă, meditativă, sexy, fantastică şi extrem de amuzantă a vieţii sale amoroase aflate sub lupa publicului”.

„Este, în cele din urmă, o odă sinceră adusă drumului parcurs de JLO către autovindecare şi credinţei eterne în finalurile de basm”, se subliniază în comunicat în legătură cu semnificaţia acestui film, promovat chiar de Jennifer Lopez, căsătorită mai întâi cu actorul şi cântăreţul Mark Anthony, apoi cu actorul şi regizorul Ben Affleck.

Cântăreaţă, compozitoare, dansatoare, actriţă, creatoare de modă şi femeie de afaceri, Lopez (născută la New York, în 1969) şi-a început cariera muzicală în 1999 cu albumul „On The 6”, după ce anterior se impusese în filme precum „Selena”, în care a interpretat-o pe diva latino cu acelaşi nume.

Până la cel de-al optulea şi cel mai recent album al său, „A.K.A.” (2014), artista şi-a clădit o discografie solidă, susţinută de hituri precum „If You Had My Love”, „I’m Real” sau „Let’s Get Loud”, dar şi de concerte memorabile, dintre care s-a remarcat spectacolul din pauza finalei Superbowl din 2020, când a urcat pe scenă alături de Shakira.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

1 Comentariu

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.