Joao Cancelo, împrumutul verii!

Joao Cancelo (29 de ani) se pregătește de o mutare.

Fundașul celor de la Manchester City a fost împrumutat la Bayern Munchen în ianuarie 2023, acesta s-a întors la Manchester City, în iunie 2023, după ce s-a încheiat împrumutul la Bayern Munchen.

Portughezul nu se află în planurile de viitor ale lui Pep Guardiola, așa că acesta a găsit un nou club.
Joao Cancelo deja și-a dat acordul să se alăture formației lui Xavi, însă acum totul depinde de înțelegerile între cele două cluburi.
Portughezul are o cotă de piață în valoare de 50 de milioane de euro, potrivit Transfermarkt.
“Povestea cu Joao Cancelo, aproape de final, în aceste momente se negociază acordul de împrumut cu o opțiune de cumpărare”, anunță jurnalistul Fabrizio Romano pe pagina sa de Instagram

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

1 Comentariu

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.