(VIDEO) Joe Biden, încremenit ca o statuie

Alt moment dificil pentru Joe Biden. Preşedintele SUA, aflat pe scenă în timpul unei strângeri de fonduri din Los Angeles, a rămas la un moment dat încremenit ca o statuie. Fostul lider american Barack Obama i-a sărit în ajutor. L-a luat de mână pe Biden şi l-a ghidat în afara scenei.

VIDEO

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2
Author

20 de Comentarii

 1. a scos unu’ ștecherul din priZă, măR🤣g …
  ■] Halena- PoMpa 1 -Halena [■

 2. Pai inseamna ca e bun sa-l inlocuiasca pe (editat) ala, pe strazile din Oslo ! Bulai, ti-a venit schimbul !

 3. 🤣
  acum 100 de ani prezidentu woodrow wilson
  ala care a vandut America bancherilor (editat)
  a innebunit
  latra sub biroul din biroul oval….tot democrat era!

 4. … sau s-or fi terminat bateriile ? … Noroc totusi cu satelitii de pe orbita, ca-i transmit in casca din ureche pe unde s-o ia …

 5. Nu cumva a fost statuia de ceara dela m-me Toussaud ?

 6. Totusi, ce-i mai rau de abia o sa vina … cind va incepe sa tipe pe scena, suparat : „Iarasi gris cu lapte la desert ? Vreau compot !”

 7. S-a blocat marioneta deh. Dacă îl țin „la putere” după termenul de expirare !

  Vorba vine ,la putere. El semnează orice I se pune in față. Exact cum vor stăpânii din spate .

 8. Deh, în ultima vreme se blochează destul de des… Vestea bună este că cică se blochează doar în timp ce face treaba mare (așa zic gurile rele!…).

 9. Cum e posibil ca un asemenea personaj sa candideze pentru președinția statelor unite. Cat de orb trebuie sa fii sa votezi pentru el, când omul este pe ultima suta de metri. Interesant este ce se va întâmpla, in cazul in care personajul își pierde facultățile mintale sau deces. Pe cine vor nominaliza democrații sau cu cine vor vota anericanii

 10. Jill Biden, o doamnă cu gestică impecabilă, ne indică la min. 2:19 ce s-a întâmplat cu unchieșu, purtând un pachețel imaginar între degetul mare și arătător și ținând îndepărtate și aerisite degetul inelar și cel mic: tatae a făcut poop. Pup!

 11. Când în luna februarie cel mai cunoscut sit german de știri,DER SPIEGEL a publicat un articol in care se scria că președintele american Joe Biden suferă de DEMENTA a vârstei,unii au luat-o de GLUMA !!
  SUA trebuie să găseasca rapid un înlocuitor la candidatura pentru presidențiale din noiembrie,altfel Trump va câștiga cu un procent de 95% din voturi.

 12. Panarama Senila, mai dorește un mandat? Americanii au luat o razna, dar nici chiar așa. Omul trebuie internat la un Ospiciu sau poate la in Spital de îngrijiri paleative. E mai bine sa se joace cu mașinuțe, păpușele, balonase, decât să distrugă lumea. Moșule ce tânăr și viril ești!

 13. Care au fost motivele ptr.a nu publica comentariul? Oare nu m am înscris în politică promovată de Nistorescu? Rușine de trei ori rușine USRache Nistorescu!

 14. O pregateste pe obameasa, ca tot nu stim ce gen este, da-i la moda.

 15. Cel mai puternic om la Americii!!! Pe când o dramoletă pe tiparul ‘Dragă Stolo’?!

 16. Mă, nu poți să știi niciodată. Poate funcționează chestia cu woo-doo.. Poate a incasat un ac in dos..Poate e trimis in vacanță la canibalii aborigeni, care trăiesc din turism..Lume e diversă și colorată in curcubeu.//

 17. Cum poti crede in woo-doo si nu crezi in profetismul atat de straniu PARA-statistic al lui MISHTEUAX ?

  (spune sincer ursule yankeu … crezi in msihteaux ? i te inchini pe ascuns „LUI” ! numele lui e LEGION si are „paianjeni” in retea! unii spun ca la IQ-ul lui genetic n-ar avea emotionalitate ! NU CRED ASTA ! ❤️)

  SHALOOOOM ! AUUUM ! 🙂

 18. Un presedinte excelent, trebuie ales din nou. Altfel, sa fie aleasa Michelle Obama, femeie, fara culoare (negrul nu este culoare), sotie de profii, progresista.

 19. De ce nu o lansează pe Kamila, unchiuletu Jo nu stiu daca mai poate duce inca 4 ani sau de câte ori nu mai cade. Kamila, Obama, America nu e pregatita pentru o femeie?

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.