La 81 de ani, Biden i-a unit pe americani

Joe Biden împlinește astăzi 81 de ani, vârstă considerată de mulți americani destul de înaintată pentru un președinte. Presa de peste Ocean scrie că „ Dacă ziua de naștere a președintelui Biden luni se aseamănă cu ultima lui, el va mânca o prăjitură în liniște cu familia și va spera că nimeni altcineva nu va observa“.

Când a împlinit cei 80 de ani în toamna trecută, Casa Albă a aranjat o căsătorie ca o distragere a atenției pentru presă. Nepoata domnului Biden s-a căsătorit pe South Lawn. Momentul „nu a fost o coincidență”, au declarat două surse pentru CNN. Oricum, alegătorii au reușit să observe că domnul Biden își arată anii.

Șaptezeci și șapte la sută dintre americani spun că este prea bătrân pentru un alt mandat, potrivit unui sondaj AP din august, incluzând 69% dintre democrați, 74% dintre independenți și 89% dintre republicani.   În timpul alegerilor din 2020, îngrijorările legate de vârsta lui au fost mormăite în barbă, dar acum ele sunt rostite fără rețineri de toată lumea. Să mai spună cineva că președintele Biden nu a unit țara, spun ironici unii dintre comentatorii politici.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 3

17 Comentarii

 1. Un drac imbracat la costum care da liber legiunilor de duhuri necurate sa se plimbe liberi. Biden un khazar cadavru mentinut in viata si politica de statul profund khazaro American. Cum e turcu si pistolul asta e democratia khazara in amerika un dement care nu poate vorbi coerent si se impiedica pe scari. O gluma proasta totusi asta este imaginea politicii americane nato si ue.

 2. Nu e adevarat dom’le, este tanar si bun de conducator inca 10 ani.
  Numai rauvoitorii fac glume pe seama lui.
  Trump, de asemenea, e la prima tinerete, numai bun de comandant suprem.
  Le tremura putin mana amandurora cand sa apese pe butonul rosu, sis il confunda cu butonul de room service, dar tara e pe maini bune.

 3. CUM i-a „unit” daca a facut juamte din ei (80 milioane de VOTANTI maturi si independenti in alegere elctorala)
  FASCISTI 😀 doar pentru ca l-au re-votat pe TRUMP ?

  Despe ce „unificare” vorbiti ?
  Las ca vedeti ce si cum de indata ce OPEC+ ul v-a ataca CLANUL BIDEN … „LA POMPA” intr-un premeditat
  OIL EMBARGO …curand ! 😀

  „NINGE PE FED!” …nu uitat pentru ca eu nu uita ci … 🙁 chiar contribui la ce va urma !
  De-mi iese(!) 🙁 „PARIU”L voi fi CANONIZAT la sfintii evrei … MAGA !
  😐 (3301 Q)

 4. Presedintele Biden a pornit doua razboaie civile in mandatul sau, in Ucraina si in Israel…Nu e putin…Biden e un ticalos fara limite. Pentruca zice ca Rusia a distrus Ordinea mondiala, aia bazata pe Expansiunea
  NATO fara limite. Urmat de altii si mai ticalosi din Romania si Bulgaria care zic fix la fel….adica ne inarmam ca sa pastram Ordinea, adica Expansiunea NATO fara limite…sa ii facem in ciuda Rusiei….La acest capitol Trump e putin diferit, mai cinstit…el spune dati banu ca sa va apere America daca o fi nevoie…Biden spune dati banu ca sa aparati Expansiunea NATO. Doctrina Trump e mai democrata. Doctrina Biden e pur imperilista..

 5. eu zic sa nu va mai framante grija de varsta lui Biden, sua e pe pilot automat,nici trump nu a putut schimba nimic

 6. @Fumator de cinepa-de ce nu mergi tu in China,ori Korea de Nord,ori la dracu-n praznic?Aud?De gura toti sunteti buni.Dar numai de gura.Te indopi cu bunastarea occidentala,cu fripturi,cu pizza,cu popcorn,cu maioneza(macar de ai crapa)si latri la luna ca occidentul Khazar nu stiu ce…Taceti din gura mocofanilor,mai bine mergeti si luptati pentru cauza nobila a razboiului lui Putin.E totuna ca crapi de prea mult bine ori de o drona ucraineana.

 7. Să îmbătrâneşti nu mai înseamnă acelaşi lucru ca în trecut. (…) Foarte mulţi oameni supravieţuiesc până în al optulea deceniu perfect capabili să fie preşedinţi sau să facă orice doresc.

 8. Asa cum securitatea a incalecat Romania,asa a incalecat sionismul statele unite.Cam dupa al-II-lea razboi mondial a inceput incalecarea si diversiunea si la ei.

 9. fripturi, pizza, popcorn, maioneza exista de cand lumea, tataie. Banuiesc ca n-ai avut nici macar un tort de ziua ta.. Auzi la astia ce socuri cultural-gastronomice au hihi

 10. Cand a implinit 80 de ani, bunocu` a inceput sa alerge. cum are 90 si nu stim unde e.

 11. Acest putregai expirat care distruge lumea o familie de drogati si corupti un Diavol si un periculos pentru amerlocci si restul planetei

 12. Cred ca majoritatea americanilor nu il vor mai realege pe acest bosorog senil, care si-a batut joc atit de amercani ,cit de intreaga omenire.

 13. Rugam mai multa atentie la traducere: „se aseamănă cu ultima lui”…nu-i romaneste. Probabil „se aseamana cu aniversarea precedenta” !

 14. In prima sa postare pe Threads, Pres. Biden scrie: „Am facut 81 de ani si tot ce am primit a fost o noua platforma sociala.”

  Hahaha, i-a luat ca din ciorba pe sotii Iohannis!

  TMZ despre tortul lui Biden:
  https://www.tmz.com/2023/11/21/president-biden-81st-birthday-cake-flame-fire-memes-jokes/
  Si e total legit! 🤣
  Ceea ce spune Biden e ca daca nu ai simtul umorului, sa stii sa depasesti situatia si sa ai un timp bun cat esti in viata, la ce te-ai mai nascut?

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.