„Jos Guvernul!”, în loc de „Salut, Marcel”: Așa rezistă premierul

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, vineri, la Deva, că are un prieten bun care în fiecare dimineaţă îi scrie „Jos Guvernul!”.

„Am un prieten foarte bun, decan la o importantă facultate din Bucureşti, care în fiecare dimineaţă îmi scrie: ‘Jos Guvernul!’. Eu aşa rezist. Mă simt foarte bine. Şi rog pe toţi prietenii şi pe dumneavoastră când îmi scrieţi pe whatsapp, pe sms, nu mă deranjează dacă în loc de ‘salut Marcel’ începeţi cu ‘jos Guvernul!’. E un mod de a te autoapăra”, a declarat Ciolacu la conferinţa judeţeană de alegeri a PSD Hunedoara.

Ciolacu a vorbit şi despre actuala coaliţie cu PNL, spunând că a fost necesară pentru coerenţa guvernamentală.

„Am intrat în această coaliţie (…), cred că dacă nu intram, acum aveam 60%. Şi la ce ne folosea? La ce ne folosea să avem 60% şi să avem o ţară cu fondurile europene blocate, o ţară care era într-o criză socială, o ţară şi o guvernare care nu-şi găseau eficienţa. Am intrat cu inima deschisă, susţinut de colegii mei şi am reuşit să aducem o coerenţă guvernamentală împreună cu celălalt partid cu care formăm coaliţia, cu PNL. Şi asta nu înseamnă, şi aici nea Paul (Paul Stănescu, n.r.) are rolul lui cel mai important, nu înseamnă că eu, Marcel Ciolacu, voi lua o decizie care va dăuna PSD. Nu înseamnă că vom trăda PSD. Să fii responsabil şi să iei o astfel de decizie într-un moment delicat nu e o ruşine”, a afirmat preşedintele PSD, Marcel Ciolacu.

Liderul social-democrat susţine că decizia unei alianţe după 2024 se va baza numai pe un proiect de ţară.

„De câte ori spun că e posibil ca din 2024 să formăm aceeaşi coaliţie, poate formăm o alianţă, apare veşnicul breaking news: PSD şi PNL fac liste comune! Aoleo, care e preşedintele, care e premierul? Oameni buni, eu şi colegii mei din conducerea partidului nu o să luăm niciodată decizia unei alianţe care nu are un proiect de ţară pentru România. Nu o să luăm o decizie dacă acel proiect nu este susţinut de români”, le-a mai transmis Ciolacu celor prezenţi la conferinţa de alegeri a PSD Hunedoara.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

2 Comentarii

  1. Adica ti se pare normal ca esti mediocru?
    E chiar tragic cand arati a unul nevazut de lumina. Te-ai uitat olecuta la mainile tale care n-au muncit ca ale celor care te tin pe tine in puf?

    In capul tau joci jocuri cu aliante si politichii, tara are nevoie acum de salvare, nu timp de bazdacii tai mentali. Acum!

    “Aoleu, care e preşedintele, care e premierul? “
    Iti mai si bati joc? Iti bati joc de votanti. Frumos!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.