Jucători plătiți cu bani de la amanet

Petrolul a obținut ceea ce și-a dorit, adică menținerea în SuperLigă pentru viitorul sezon, dar norii negri se adună tot mai mulți asupra arenei Ilie Oană din Ploiești.

Jucătorii sunt complet dezorientați asupra viitorului lor, toți având cel puțin două salarii restante și, evident, în aceste condiții, prima tentație fiind aceea de a părăsi clubul.

Investitorii turci anunțați în iarnă că au venit să preia clubul au dispărut fără urmă. Președintele clubului prahovean, Claudiu Tudor, recunoaște că nu știe cum și dacă va reuși să scoată clubul din această situație delicată.

Petrolul a trăit acest sezon din drepturile TV, din ce s-a putut agonisi din marketing, din vânzarea biletelor și din contribuțiile modeste ale unor mici sponsori din județ. Autoritățile, în frunte cu primarul Andrei Volosevici, nu au ajutat clubul în nicio formă.

Într-un dialog cu un suporter iritat de situația de la club, Claudiu Tudor a dezvăluit că pentru a asigura o stare de spirit pozitivă jucătorilor nu a ezitat să meargă și să își amaneteze automobilul personal, un Audi 8.

  “Câte salarii am luat eu în ultimele 7 luni tot atâtea să iei și tu… Vino și ajută echipa asta, muncește fără bani, bagă-ți banii aici. Eu mi-am amanetat mașina ca să dau primă la meciul cu Oțelul, vino la băieți când își cer salariul, că nu este nimeni la poartă să preia echipa asta. Nu interesează pe nimeni să bage milioane la fotbal în Prahova…pe nimeni…. Te rog mâine la orice oră vrei vino că te angajez la club în orice poziție vrei, să muncești, să vezi ce ușor se ține o echipă în Liga 1”

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

1 Comentariu

  1. Cine-i „Ilie Oană”? NIMENI! Cine-a auzit de ăsta?
    Cine-i „Constantin Rădulescu”? Cine-a auzit de ăsta? …probabil funcționarii rromîni semi-analfabeți de la Întabulări, turnătorii la Secu’ care n-au acceptat schimbarea denumirii comuniste.
    Bine că stadionului construit cu zeci dă milioane dă koko dîn bani publici în Republica dă Șese Zile dă la Ploiești i-au dat numele ăla, ca acum impotenții locali să desființeze echipa ce ar fi trebuit să joace fotbal 100 dă ani acolo. S-a amortizat ceva din costurile construcției?
    Măcar la Cluj stadionul botezat „CR” a fost construit din banii proprii ai unui investitor privat!
    Da’ tot la Cluj a construit Boc cu 40+ de milioane de koko din bani publici un stadion căruia măcar au avut inșpirațîia să nu-i dea nume „relevant” de peste mări șî țări, ca „DDD” sau „GhH Rejili Blaturilor”. Construit, cică, „pentru ca toate echipele din zonă să beneficieze de el”! Da’ ăsta a fost TEXT PROPAGANDISTIC! A fost pus GRATUIT la dispoziția clonei șovine a veneticilor regățeni ]n Cluj, clonă ce nu are nici o legătură cu lumea universitară. Clonă impotentă, fără nici o relevanță, exceptînd instigarea etnică la meciurile din oraș. Iar celorlalte echipe li s-a tăiat accesul (inclusiv celei care a jucat 14 ani în cupe europene, pe bani privați!).

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.