Judecător acuzat că a primit mită cinci tone de azotat

Un judecător pensionar din Olt este urmărit penal după ce ar fi primit cinci tone de îngrășământ în schimbul unei decizii de condamnare la închisoare, scrie gândul.ro  

Este vorba despre magistratul Miu Matei de la Judecătoria Caracal, magistrat care însă s-a pensionat la sfârșitul anului trecut.

Citeste articolul integral pe gandul.ro

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

6 Comentarii

 1. am inteles..!! asta-i ptr azotat..dar ce facem cu restul..? sa nu-mi spuneti ca rahatul asta sa limitat doar la atata , in toata ” cariera ” lui de rahat …!!

 2. Treaba cea mai nasoala a fost ca azotatul i-ar fi fost livrat chiar la domiciliu, dar ghinionul a fost ca, in plin centrul Caracalului, s-a rasturnat caruta ! … (am mai spus-o : cea mai infecta, cea mai corupta si nenorocita clasa profesionala, de la care vin multe din relele Romaniei, nu sint nici politicienii, nici politistii si nici doctorii, care la urma urmei sint doar complici sau profitori. Nu, sint JUDECATORII !)

 3. „Judetul Olt, schimb avantajos tone de azotat contra tone de tabla. Astept persoane interesate din judetul Iasi”

 4. Vax!!!!!!!!!
  Daca ar fi primit macar 100t, atunci ar mai fi fost vorba de mita. Altii primesc cate 200 mil de $ si asta a primit doar un marafet de 5 t?

 5. – „Judecatorul manca meizul si impricinatul coaja nucii”;
  – „Judecatorul e ca osia de la car, cum o ungi …nu mai scartaie”;
  – „Judecatorul e ca ca serpele, niciodata nu umbla drept”;
  . … . … .
  Dara/chiara/totusi …
  – „Dintr’un nevinovat pe care il lovesti, poti face un bandit” !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.