Judecător, despre un nou ”drept fundamental”

Adriana Stoicescu analizează un complicat dosar despre tineri și obiceiurile lor. Fosta șefă a Tribunalului Timiș nu se află într-o sală de judecată și nici nu aplică sentințe. Face însă un rechizitoriu și  interpretează cu uimire și indignare noțiunile de ”libertate și democrație” din”lumea nouă”.

Bun venit în mirifica lume Nouă….

În lumea în care profesorii sunt bătuţi de nişte puştani de 15 ani, care au învăţat acasă că asta înseamnă democraţie şi libertate: să baţi pe oricine, oriunde.

Doar să baţi. Suprema dovadă de “măreţie” a noii fiinţe umane este imbecilitatea agresivă şi urlătoare.

Bun venit în lumea în care consumul de droguri ar trebui legalizat, pentru că altfel tinerii se simt oprimaţi şi li se încalcă dreptul fundamental la a face “ce vrea muşchii lor”.

În lumea Nouă în care ne grăbim să facem comitete şi comisii de “analiză a factorilor care conduc la violenţă în şcoli” pentru că nimeni nu are curajul să urle: educaţi-vă copiii acasă!

A, dar, staţi… Părinţii, cei care ar trebui să îşi educe progeniturile, nu ei sunt cei care îi învaţă pe dascăli tabla înmulţirii în lumea Nouă?”

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 10

17 Comentarii

 1. Adica totul era de zeci de ori mai bun pe timpul lui Ceausescu. Dna judecator merita de aceasta data felicitari.

 2. Cam TARDIV!
  După 34 de Ani de ImPROSTire PLANuita și ImPusa de OCCIDENT!
  UNDE au fost TOTI CeiCARE au avut PUTERI Grele în STATuu’ DEGEABA?

 3. da, cam asta ar fi concluzia: **educaţi-vă copiii acasă!**. DAR, care casa, care educatie si care parinti? daca „parintii” nu au avut educatie si au facut copii, fie nu au muncit, nu au dorti sau nu au putut sa invete, NU mai au valori, prin urmare nici posibilitati de evolutie, dar au copii…copiii sunt ceea ce vedeti – produsul parintilor lor. intotdeauna au existat rape intre generatii, pentru ca dictatura lucreaza masiv pentru a eradica valorile, traditiile si educatia, credinta in bine. asta se intampla de la al 2lea razboi rothschild de distrugere a civilizatiei – primul a fost pentru distrugerea imperiilor. speranta este ca cine doreste sa invete, sa citeasca si sa devina mai bun poate. cine doreste sa aiba credinta in bine poate. cine doreste sa gandeasca si sa aleaga intre bine si rau, poate… mai exista oameni inteligenti si educati, BUNI, care sa poata EDUCA ROMANII, in acest spirit? sa ii lase sa MUNCEASCA LIBER PENTRU A PITEA FI INDEPENDENTI SI, PRIN URMARE, FERICITI? IA GANDITI-vA DOAMNA JUDECATOR, CATE „COMPANII” DE SECURISTI AU „ABONAMENT” LA BUZUNARUL ROMANILOR SI NE SARACESC DIN CE IN CE MAI RAU? IMPOZITE PE PROPRIETATE? VERIFICARI SI REGLEMENTARI LA ORICE SI DIN ORICE, ADICA TAXE PESTE TAXE, VERIFICARI, TOTUL PENTRU CA NISTE NEMERNICI SA FACA BANI GREI PE SPINAREA PROSTILOR CARE NU GANDESC? SCHIMBARI DE CAUCIUCURI DE 2 ORI PE AN? NU MAI AI VOIE SA ITI SPELI MASINA IN FATA CASEI. PENTRU CA SPALATORIILE AUTO SA SE IMBOGATEASCA…? ei spala strazile cu substante toxice si ii deranjeaza detergentul din apa cu care iti speli masina? locuri de parcare, cand noi platim drumurile publice si mama-parcarilor-lor la greu? in fiecare zi? UITATI-VA LA ABUZURILE SI ABOMINATIILE „LEGISLATIVE” PENTRU A CONSTATA: CUI SERVESC? apoi…vorbim de „educatie”? haha!

 4. a ratat aceasta experienta,are o poza de cand terminase ea armata,juna si neprihanita ca Monica Țațoiu,alta diva recunoscuta de rude; nu se stia de drogangeala,cel mult alcool in exces acum 50 de ani

 5. Scuze, doamna judecător, dar, din câte văd eu, banul și mușchii dictează azi.Ăsta este exemplul dat de adulți.De ce ați vrea să fie copiii altfel? Dacă vreți să obțineți rezultate în zona lor, începeți la etajele superioare.

 6. Buna ziua,
  Aceasta este rezultatul modului odios in care decidentii clasei politice – selectati pe baza sistemului de tip mafiot-cumetrie, spagi, cumparare de influenta sau pur si simplu de ura viscerala impotriva notiunilor de familie, istoria nationala, limba si cultura, cultivarea si consolidarea notiunii de munca, punctualitate, respectarea contractelor- cuvantului sunt pur si simplu rejectate si mimimalizate de cei care astazi sunt in pozitiile cheie din strutura ierarhica de putere post-comunista.
  Incercati sa decideti de ce a procedat astfel un ditamai presedinte de consiliu judetean din Prahova – celebru pentru spaga de 15 milioane de euro incasata pentru construtia unei centuri la Mizil – tacerea de tip camora in materie de comunicare public cu electoratul a unor minime condamnari ferme din partea liderilor din Parlamentul Romaniei !!
  O sa trageti o concluzie de ce educatia solida, de bun simt in spiritul unor valori sanatoase este dispretuita si chiar marginalizata de ditamai sefii partidelor politice din Romania, si asta cu concursul celor care au interese reale sa distruga / saboteze orice perspective reale de dezvoltare a Romaniei.

 7. Cei mai mulți smecheri de școală au telecomanda la structurile de poliție și securitate . Fac scenarii și acuză colegii de tot felul de măgarii și lucruri aflate doar in capetele polițailor , care îi ghidoneaza in lupta lor pentru obținerea unei societăți sclavizate și mancurte. Pe vremea comuniștilor elevii aveau comandanți de detașamente de grupe și erau împărțiți în ,șoimi, pioneri și UTCisti, iar pe lângă aceste forme de organizare aveau și activități cultural-sportive in școli și societate . Dar astăzi elevii sunt îndrumați care activități de vânzare-cumpărare de droguri și altfel de asemenea activități de proasta creștere și de-a dreptul marsave , manipulați de „oameni grei” care își fac 7 cruci înainte de a acționa murdar și josnic . Daca PNL ,Poliția și SRI îl ar vrea sa nu existe droguri , apai atuncea NU AR FI DRAGILOR !

 8. Derbedeul de 15 ani , care a batut o profesoara pina a bagat-o in spital , a fost eliberat din arest dupa 24 de ore de catre o judecatoare !!! Urmatorul pas al sau va fi omorirea profesoarei … ca statul nu are JUSTITIE FUNCTIONALA ! PT. cetateni nu este functionala ! Pt. magistrati este foarte functionala , ati bagat miinile pina la coate in bugetul statului , iesiti la pensie la 47 de ani si va rugati ( si faceti greve ilegale , va mariti singuri salariile uriase prin sentinte nelegale ) sa nu se schimbe nimic ! Dar justitia strimba va va lovi si pe voi !

 9. Cu atitea ” manuale alternative” si cu atitea ” imbunatatiri ” aduse invatamintului ROMANESC, se rasuceste in mormint SPIRU HARET. Si ar mai muri inca o data daca ar vedea cum i-a fost facut numele de ocara cu ” universitatea” aia pe bani.Asa am ajuns la punctul ” Rominia educata” a unui ” mare dascal” -suplinitorul de la Agnita.Vedeti citi din sparlamentul Romaniei au studii pe bune si” dottorate” la fel.Nu poti compara unul de la UNIVERSITATEA BUCURESTI; IASI; CLUJ;etc cu unul de la Bioterra , Spiru haret ( iar il pomenesc) , Ovidius ( ar mai scrie un rind de” Tristele”vazindu-si numele de ocara), universitatea de west, etc.Si binenteles EDUCATIA incepe de acasa.Se pare ca la majoritatea lipsesc cei „7 ani de acasa” !Ma mir ca mai sunt dascali care tin stindardul sus.Si da , nu avem nevoie de oameni educati . Doar de analfabeti functional si idioti utili!!!!!!!

 10. Cât timp există respectul față de violența simbolică, va exista genul ăsta de”copil precoce” care va înțelege regulă banului(că drogatu lu mă-sa de la Vamă) sau a pumnului, că puțoiul care și-a bătut profesoara, bănuiesc, mare amator de manele și K1, eventual filme cu vin diesel.

 11. „…au invatat acasa ca asta inseamna libertate: sa bati si sa bati”. De unde stii tu femeie ca asta au invatat acasa? Te credeam mai desteapta

 12. Incredibil! In 2 saptamini alta judecătoare se ocupa de problemele societății!! Oeare cine ajuta clasa politică să fie ceace este azi?! Cine ajuta infractorii să iasă din închisoare înainte de termen?! Cum e posibil că un magistrat să aibă pensie de 10 ori cît un inginer?! Acestea sunt întrebări la care un magistrat trebuie să răspundă😀

 13. Cu ce e mai prejos un sistem de educatie fara directie fata de o justitie corupta?
  Acest tanar si multi alti analfabeti vor fi doctorii, senatorii, PROFESORII, EDUCATORII, jurnalistii, primarii de maine!!!
  Viitorul suna bine!

 14. UE:își reafirmă angajamentul neechivoc de a respecta, proteja și garanta toate drepturile omului și de a apăra universalitatea acestora
  este un susținător ferm și unanim al sistemului Organizației Națiunilor Unite pentru drepturile omului și va continua să susțină, să apere și să promoveze în mod activ toate drepturile omului ca prioritate a acțiunii sale externe
  Concluziile Consiliului privind prioritățile UE pentru 2023 în cadrul forurilor ONU însărcinate cu apărarea drepturilor omului (comunicat de presă, 20 februarie 2023)
  Deci Ue”garanteaza toate drepturile omului”inclusiv al min sexuale,inclusiv al consumului de droguri in „scop medical”-vezi AMsterdam unde canabisul(si altele)se vind pe strada si la butic etc.mai nou la UE se cere „legalizarea pedofiliei”,nu stiu daca euthanasierea asistata,sinuciderea asistata au fost „recomandate”spre aplicare.
  Asdar asa zisele „dr.fundamentale”aberante, nascocite de UE printr-o „carta”ce contravine flagrant Declarației Universale a Drepturilor Omului adoptată la 10 decembrie 1948, prin Rezoluția 217 A ,a ONU!
  Adica sistemul judiciar-magistrati, politie,securitate,toate insti de forta si de neforta aliniate credincios la oficina elitelor cele mai malefice de la UE,au aderat la aberatii.
  Judecatoarea AS,operind pe culoarul ei strimt al antisocialului existent in rindul tinerilor -droguri,violenta ,”condamna”familia,acasa”.Desigur e un factor esential,insa ce te faci cin o familie mafiota,cum e fam.Voicu,bogata si cu fonduri strica si pe altii in jur,raminind aproape nesanctionata?Aici bogatul corupe si omoara pe altii,dincolo ,de saracie,tinerii sunt atrsi de consum si trafic etc.Un regim politic-social pliat dupa modelul vatamator vestic,pe care dna.Adriana Stoicescu il slujeste desi toata Romania tb.sa fie Independenta,Autonoma,Suverana,nu doar complicii,slugile si privilegiatii.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.