Judecători CCR, în biroul PSD

Doi dintre judecătorii Curții Constituționale au fost văzuți, marți, în biroul PSD de la grupul din Parlament, informează B1 TV.

Este vorba chiar despre președintele CCR, Marian Enache, și Iulia Scântei, nominalizarea PNL la CCR.

Și senatorul PSD Robert Cazanciuc a fost văzut acolo.

Guvernul Ciolacu a dat recent o Ordonanță de Urgență care comasează alegerile locale cu europarlamentarele din 9 iunie. O OUG similară a fost declarată neconstituțională în trecut.

Luni, Alianța Dreapta Unită (USR, PMP, FD) a solicitat Avocatului Poporului să atace la CCR această comasare, dat fiind că partidele nu au puterea de a ataca ele Ordonanțele, așa cum pot face în cazul legilor.

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

6 Comentarii

  1. Avizul CCR pentru continuarea ilegalitatilor! Denigrarea entității legal constituite Constituția României!

  2. Constituția … bat-o vina, răutăcisme, nu funcționa automatul de cafea din incinta CCR! In topic : Avocatul Poporului ‘se va da peste cap’ pentru atacarea OUG la CCR pe modelul ‘CE CERE?’.

  3. Să nu înțelegem, eu vorba de ograda PSD și doi judecători fără obraz aflați în vizită. În alte vremuri, pentru așa ceva, România lua foc. Acum, e în adormire, că ultima comandă primită de onegheuri e „Pe loc, repaus!”

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.