Judecători de pomină

Un justițiabil mi-a trimis o decizie definitivă a unei instanțe de la Tribunalul București prin care i-a fost respinsă cererea și a fost obligat la cheltuieli de judecată.

Justițiabilul a cerut întemeiat, prin respectiva cerere, aplicarea legii valabile în prezent în România, ultima lege aplicabilă erga omnes, nimic altceva.

Instanța i-a respins cererea și a dat satisfacție părții opuse care, prin pure fantasmagorii, a obținut chiar validarea acestor aiuritoare pretenții drept realități juridice.

Mai multe instanțe de la Tribunalul București acționează împotriva normelor de drept în vigoare încât există suspiciunea rezonabilă a traficului de influență, mită sau alte ipoteze asimilabile acestora.

De o gravitate deosebită sunt pronunțările unor magistrați care se erijează pur și simplu în legiuitor, încălcând normele de drept.

Și în acest mod, se constituie puterea de lucru judecat a unui lanț de veritabili impostori, plătiți din bani publici, învestiți pentru apărarea omului și drepturilor sale.

Justițiabilul se confruntă cu o entitate a cenzurii comuniste, decedată în 1989, ca multe altele, care aduce beneficii uriașe unor persoane fără capacitate în administrare și folosință.

Cum au putut achiesa unele instanțe la o asemenea aberație care încalcă în principal capacitatea procesuală și reprezentarea procesuală?

Simplu. O sentință de cinci file primește din partea magistraților Tribunalului București 30 de file! Pentru această muncă inutilă în mod cert cineva cotizează.

Poate se autosesizează Consiliul Superior al Magistraturii, prin departamentul de specialitate, pentru nerespectarea de către unii magistrați, din vădit interes, a dispozițiilor privind dovada calității de reprezentant care nu este la bunul plac al instanțelor în calificarea ciornelor drept acte oficiale.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 12
Ioan Vieru 1343 Articole
Author

6 Comentarii

 1. Justitia din Romania este cel mai eficient” grup infractional organizat” din tara!

 2. DREPT ZICI, NAE.

  GRUP INFRACTIONAL ORGANIZAT …DE LA PRESEDINTIE SI PANA LA PRIMARIE..JUSTITIA E CURVA TAVALITA, NESPALATA, SLUTA SI IEFTINA. IAR AI CARE SI-AU GASIT DE LUCRU CA MAGISTRATI…HOTII, SPAGI, VACANTE, AMANARI, PRESCRIPTII..
  CAND TE UITI CINE E MINISTRUL, STII PRECIS SI CINE SUNT SI CE STATURA AU SUBORDONATII LUI. RAME IN CIMENT!

 3. Nasol,nasol,nasol ! Justitia din Romania nu mai este credibila. Prea multe procese politice(anti psd-iste indeosebi)dar si erori cu carul.Spaga la procurori-judecatori incepe cu salarizarea si pensiile acestora . Sunt spagi ale politicienilor catre aceste persoane(putini se pot numi magistrati !) si continua cu spagile catre procurorii din teritoriu indeosebi. Judecatorii s-au imbuibat la retrocedari !

 4. Este adevărat că justiția din România este un serviciu public catastrofal și costisitor.
  Totuși, dl. Vieru care este hotărârea trimisă de cetățeanul în cauză? De ce nu o publicați? Un ziarist profesionist vine și cu proba.
  În procesele civile poți să faci o acțiune , să pierzi și să plătești cheltuieli de judecată. Acest material nu este nici articol, nici opinie ..este o prostie!

 5. Adunatura de Talhari care pot motiva cu nerusinare orice a ce fac . Sunt prostituati ai legiilor , care le interpreteaza ca Bercea Mondialul propriile magarii . Pacat dar perfect adevarat , iar judecatorii CCR (a se citi CăCăRă) sunt deja haiosi , ei trecand de mult timp granita penibilului . Atata doar ca acctiunile lor au implicatii foarte perverse si nerusinate .
  SLEATA DE BANDITI ORGANIZATI si folositi in lupta Antiromaneasca si Anti Romania.

 6. Justitia este bratul cu care infractorii cu gulere albe au distrus o industrie,o economie,un popor,o tara. Multe nelegiuri,nedreptati,abuzuri s-au facut sub palaria justitiei.Raspund ei oare pentru hotararile date,fara temei legal,cu dubla masura.Oare privilegiile,pensiile speciale,salariile mari i-au determinat sa fie mai corecti,mai cinstiti,mai cu constiinta? Nicidecum.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.