Judecătorul Dănileţ este de acord cu zoofilia „dacă animalul nu ţipă de durere”

Într-o conversaţie pe Facebook, judecătorul Cristi Dănileţ, membru CSM, se pronunţă cît se poate de explicit în favoarea zoofiliei, adică a actului sexual cu animalele! Singura condiţie pusă de faimosul judecător este ca animalul să nu ţipe, aceasta fiind, probabil, forma de refuz, ceea ce ar face din actul sexual un viol! Iată postarea lui Cristi Dănileţ, preluată chiar de pe Facebook-ul său:

Colegii de la Lumea justiţiei.ro, după ce au analizat mai multe ieşiri ciudate ale judecătorului Cristi Danileţ, solicită „membrilor Consiliului Superior al Magistraturii să nu închidă ochii la acţiunile colegului lor şi să se sesizeze de-ndată cu privire la afirmaţiile lui Dănileţ şi să aplice o sancţiune pe măsură pentru acesta”. Sînt invocate mai multe prevederi ale Legii 303/2004 privind „răspunderea magistraţilor”, precum şi „Codul deontological judecătorilor şi procurorilor”, pe care le-ar fi încălcat în repetate rînduri Cristi Dănileţ.

Reamintim că acest judecător a intrat în atenţia opiniei publice în anul 2005, cînd a fost adus în Ministerul Justiţiei de către Monica Macovei, care l-a numit chiar consilier personal al Ministrului!

Pentru a completa tabloul comportamental al judecătorului Cristi Danileţ, pentru care toţi judecătorii din România au cerut să fie scos din CSM, vă prezentăm mai multe fotografii care-l înfăţişează în ipostaze care, în opinia noastră, compromit „demnitatea şi onoarea profesiei de judecător sau procuror”! Iată şi textul art. 17 din Codul deontologic invocat mai sus: „Judecătorii şi procurorii sunt datori să se abţină de la orice acte sau fapte de natură să compromită demnitatea lor în funcţie şi în societate”. Să ilustrăm comportamentul lui Cristi Dănileţ:

Dacă CSM consideră că promovarea zoofiliei şi, după cum se vede în fotografiile de mai sus, a consumului excesiv de alcool în public ţin de buna reputaţie a profesiei de judecător, să-l păstreze în continuare în CSM, dar dacă vor considera că, totuşi, e prea mult ceea ce face şi spune acest adept al zoofiliei, ar face bine să-l trimită acasă, ca o şansă a Justiţiei să nu decadă în ochii justiţiabililor.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Ion Spânu 1818 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.