Circulă pe net:  Jules Werner: Ocolul Pământului în două mandate

Deplasările externe ale președintelui României și despre al căror cost nici măcar nu se oferă informații i-au înfuriat pe români. Cei mai mulți, din lipsă de altă variantă, au făcut glume. Recent, deputatul Daniel Ghiță a postat pe pagina sa de FB o imagine sugestivă care nu are nevoie de comentarii:

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 7

8 Comentarii

 1. curand vor da explicatii….atat in ceea ce priveste casele, cat si deplasarile….sunt asteptati la cotitura

 2. @Iude ce explicatii? A fost votat cand toti stiau ca a falsificat actele. A fost votat de toti „ghinionistii” care nu au 6 case din munca cinstita.

 3. Asta-i descarcare de responsabilitatile presedintiei inainte de incheierea mandatului.
  Klaus Iohannis,
  Presedintia nu este o poarta pentru pisici si caini deschisa oricand sa intri si sa iesi pe ea dupa cum ti se nazare.
  Indarat fuguta in tara!
  Asemenea si Primei Doamne!
  Nu stiu care din voi doi e capul rautatilor.

  Dle Ciuca:
  Nu permiteti destrabalare pe fata a alesilor!
  Va ajuta poporul sa-i adunati si sa-i bagati indarat in tsarc.

 4. vai ce i-a mai infuriat pe romani vizita in Africa,:)))))))chiar nu mai aveti discernamant ,cand era Dancila in emirate ,era altceva

 5. Nu compari Emiratele cu Africa…Este o diferență ca de la cer la pământ.

 6. @omul simplu de pe strada:
  Dancila se ducea sa ia in brate coloanele sculptate. Ei se duc chiulangii amandoi. Daca nu sunt la serviciu, sunt penalizabili.
  Pe Dancila n-o ducea mintea de mai mult, ei fac pe Bonnie and Clyde. Vezi diferenta sau nu?
  Cand pleca Dancila, oriunde s-ar fi dus, nu era problema cu ea. Cu acestia doi insa e si se simte.

 7. continuare pt. omul simplu:
  Dna Dancila se straduia sa-si citeasca foile pregatite, cei doi n-au lucrat nimic decat s-au plans de Constitutie ca nu pot sa-si faca treaba cum isi imagineaza ei pentru ca sunt handicapati chipurile si nu au abilitati. Victime declarate! Se taie singuri in foaia de hartie.
  Trebuie sa-ti cunosti musteriul si ce-i poate pielea.
  De ce crezi ca tine Sf. Nicolae un bat in mana?

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.