Jurnal de putoare la Cluj – „Când ne organizăm să aruncăm cu ouă clocite în primărie?”

Cetățenii clujeni s-au plâns în număr mare, de la începutul săptămânii, de mirosul pestilențial din oraș care le face viața un calvar. Asta în vreme ce autoritățile tot bâjbâie în încercarea de a depista cauzele și soluțiile. Unii dintre internauții clujeni au sugerat că ar trebui organizate proteste, arătând ironic că putoarea va deveni brand clujean.

Iată câteva dintre însemnările oamenilor pe pagina de Facebook Clujul Civic

Daniel Rus

Mai bine scriem unde nu pute, ca pute peste tot!

Radu Mititean

dimineata (marți – nr.) in Manastur si in zona centrului nu putea, de cateva ore pute destul de puternic in zona centrului… mirosul e de fertilizant natural cu eventual adaos chimic , in tot cazul acum nu de gunoi menajer fermentat…. interesant este ca in zona centrului cel putin nu a fost asa un miros in ultimele decenii niciodata, acum e a n-a oara anul asta… miros de gunoi a mai fost si in trecut, dar ajungea mai rar…

Liviu Dascălu

Când ne organizăm să aruncăm cu ouă clocite în primărie?

Dana Yacoub

Putoarea o sa devina un brand Clujean, ca si lipsa apei calde in Bucale.
Imediat ies din casa, in Manastur si revin cu feedback, momentan in casa nu pute ca stau cu lumanari parfumate, din reflex 😂

Paul Bucur 

Ce o să mai râdem noi peste câțiva ani când n-o să mai fie stăpânirea pedelistă la conducerea județului, și o să privim așa cu nostalgie la perioada când puțea Clujul doar 2-3 săptămâni pe an.
Până atunci se va sparge buboiul și vom înțelege că ne-au mințit din toate direcțiile, cu „fumigene” în care au crezut chiar și cetățenii de bună credință, că ele – instituțiile, oricât și-au dorit victoria, numa’ n-au reușit să localizeze sursa.
Dar răul va fi deja prea mare, iar putoarea se va simți în fiecare zi, în funcție de cum bate vântul. Va fi brand de oraș, acel subiect care se va regăsi mereu în discuțiile referitoare la Cluj.
Dar hey, o să iasă atunci băieții ăștia care azi *habar n-au* de unde vine mireasma, și vor arăta cu degetul spre ghinioniștii care s-au trezit cu jegoasa și greaua moștenire în portofoliu.
Atentat la sănătatea cetățenilor, eșec al administrației, ascuns sub preș și acoperit de instituții.
Totul, pentru că ar fi prea mult ca vinovații să își recunoască greșelile și să investească în remedierea situației. O vor pasa următoarelor generații, e mai simplu. 😜

Anamaria Fosto

……si azi….18 sept……vin valuri de aer ….care ….pute ….urat ……….urat..sau chiar ciudat (nu gasesc alt termen )…..cartier Grigorescu…….

Kora Koralina

Jurnal de putoare: ora 17 duhoarea s-a intins și peste Alverna, în Gheorgheni

Balazs Viorel

PUTE ..LA ..TISE ..SI LA BOC…MAI VOTATI-II..HA HA HA…

Nertan Lucian

Pute pute, da’ ii postul caldutz in administratie, nu-i mai scoate nimeni de acolo

DorDea Crina

Este un cartier în care nu pute???

George Muntean

Pute a Alin Tise și a corupție cu polonicul

Iuliu Maxim

Pute deja demult toata conducerea Clujului si al judetului Cluj!!!Ar trebui vidanjata primaria si consiliul judetean!!!

Sebastian Glox

Nu organizează nimeni un protest public pt mirosul asta? Nu iese lumea în stradă?

Dorina Ajudelui

Pute,pute în Plopilor!

Florica Florica

Numai în primărie nu pute
Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Ioana Radu 8409 Articole
Author

6 Comentarii

 1. e HALUCINATIE COLECTIVA!
  (propozitiile ce contin „ouă clocite”
  inrautatzesc psihoza;in plus au o tenta secsuala,
  se ajunge la alte daravele)

 2. Ei, de era Dragnia de vină ieșeau clujenii, dar așa? Până la urmă e aer cu vitamine.

 3. Este normal să pută foarte tare în Cluj! Cauză principală este chiar persoana primarului Clujului, Emil Boc. În limba turcă „boc” înseamnă „căcat”. Si ne mai miram de unde pute…

 4. Si in vest se folosesc fertilizanti pe baza de purin, diferenta este ca autoritatile anunta UT urile sa inchida geamurile!

 5. Chiar nu intelegeti ca in aproape toata tara pute .Unii s-au obisnuit cu mirosul si nu-l mai simt,pe alti nu-i deranjeaza ,li se pare ceva obisnuit. Mirosul vine in valuri intrucat sunt deversate de vidanje, in canalizarile oraselor ,atat dejectiile,umane,animale cat si levigatul de la groapa de gunoi.Din cauza aceasta pute peste tot si in valuri.Grav este ca dejectiile sunt amestecate cu substante toxice ,colectate de la firme sau aduse ca deseuri lichide in tara.Asta ca sa nu simtiti mirosul de pesticide,raticide,acetati,etc, Totul se face cu complicitatea regiilor apa-canal. Si totul pentru bani,foarte multi bani.Verificati avalansa de vidanje care au fost inregistrate in tara in ultimii ani.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.