Jurnalistul Sergiu Mihalcea, membru AUR

Sergiu Mihalcea, jurnalist și fondatorul al EvoTV este, de acum, membru AUR.

Anunțul a fost făcut de președintele partidului, George Simion.

”Bun venit în AUR, Sergiu Mihalcea! Lumea bună se adună: veniți și voi în aceste ultime zile ale anului 2023”, a fost mesajul transmis de George Simion pe pagina sa de Facebook.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

6 Comentarii

  1. Simion , auristul finanțat de rusi se laudă ca odată ajuns la guvernare va tăia ajutoarele sociale pentru cei care pot munci. ,,Este timpul să scăpăm de asistații sociali sănătoși “. Dar tov, Simion , de ce nu vorbești cu colegul Ciolan să facă el chestia asta ce se întâmplă de 34 de ani . Dar atenție , tov , Simion , acești ,,asistați” sunt masă de votanți PSD , Așa ca fi cu băgare de seamă să nu încurci borcanele. Ca și în alte exemple Simion se ,,cățăra “ pe o hiba care deranjează pe românii care muncesc și încearcă să atragă votanți. Dar uita ca ne aflăm în 2023 și nu în anii ‘ 30 ai sec. XX.

  2. Poate sa o aducă în AUR și pe mă-sa, daca nu-l da afara pe jigodia de Piperea care o susține pe jigodia Firea cu azilurile groazei, eu nu votez aur! Huuo jigodiilor!

  3. @Rammstein
    Vorbitor de ruschi.
    Vreun agent poleit al nostru, un fel de hartie de muşte pentru filoruşi

  4. mai bine filorus decat filoamerican! scriu asta fiindca DOI presedinti ai tarii mele (basexu si joianis) au declarat ca prefera sa slujeasca occidentul decat Rusia, desi raspunsul corect este „aleg sa servesc Romania”!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.