Justiția a decis: cum plătește un bărbat pensia alimentară

Un bucătar italian a primit permisiunea justiţiei să achite pensia alimentară în valoare de 400 de euro în pizza, transmite Mediafax, care citează site-ul SalernoNotizie.it.

Bucătarul italian Nicola Toso a divorţat de soţie, Nicoletta Zuin, în 2002. Mulţi ani a putut plăti pensia alimentară care iniţial era de 300 de euro, iar ulterior a fost majorată la 400 de euro.

Din cauza crizei financiare din anul 2008, italianul nu a mai putut plăti pensia alimentară în bani, astfel că a început să trimită pizza fostei soţii. Însă aceasta a refuzat, intentând o acţiune judiciară.

Surpriza a venit din partea unei instanţe judiciare din oraşul Padova. Judecătorul Chiara Bitozzi a dispus achitarea învinuitului, care va putea achita contravaloarea pensiei alimentare destinată fiicei în pizza.

Bărbatul în vârstă de 50 de ani va trebui să îi ofere fiicei 36 de pizza lunar.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.