Justiție! Mario Iorgulescu scapă de sentința de 13 ani

Înalta Curte de Casație și Justiție a admis, joi, recursul în casație formulat de Mario Iorgulescu la sentința definitivă de 13 ani și 8 luni de închisoare pentru că a ucis un tânăr când conducea drogat.

Procesul se va rejudeca din faza de apel

„20691/3/2020 – Admite recursul în casaţie declarat de inculpatul Iorgulescu Gino – Mario împotriva deciziei penale nr. 1485/A din 18 octombrie 2023, pronunțată de Curtea de Apel Bucureşti – Secția a II-a Penală în dosarul nr. 20691/3/2020 (892/2023). Casează, în parte, decizia penală atacată, numai în ce privește pe inculpatul Iorgulescu Gino – Mario și trimite cauza la rejudecare de către instanța de apel, Curtea de Apel București. Menține celelalte dispoziții ale hotărârii atacate, care nu contravin prezentei decizii. Cheltuielile judiciare ocazionate de soluționarea recursului în casație rămân în sarcina statului. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi, 20 iunie 2024. —————– Cu opinia separată, în sensul respingerii, ca nefondat, a recursului în casație declarat de inculpatul Iorgulescu Gino – Mario împotriva deciziei penale nr. 1485/A din 18 octombrie 2023, pronunțată de Curtea de Apel Bucureşti – Secția a II-a Penală în dosarul nr. 20691/3/2020 (892/2023)”, se arată în minuta instanței.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

22 de Comentarii

 1. Știa Mario de acum 2 ani ca nu face o zi de închisoare, așa cum a precizat în interviu! Felicitări judecătorilor de la tribunal și curte! Felicitări și puternicului LPF!!!

 2. Merge bine clasarea dosarelor cu infractori care au la activ infracțiuni grave! Succesuri!

 3. Taticul ii va face cadou un Lamborghini. Sau stai ca are deja…

 4. tocmai azi dupa ce Consiliul Secretiilor din Magistratura isi anuntase performantele si realizarile…

 5. Banu,ba da !
  Traiasca SRI forta conducatoare din Republica Securista Romania

 6. Numerologia e tare cu această afacere: 18 octombrie (uno octo sau un act), 20 iunie sau 2 de 6 (66).

 7. Cu victoria asta nu se laudă ministresa-bunăciune? Că părea foarte activă pe social media să ne tot zică ce grozavă e ea…

  Felicitări justiției române! Când e ordin e cu plăcere…

 8. Buuun, justitia romana a zis ce-a avut de zis. Familia mortului n-are nimic de zis? Daca familia mortului n-are nimic de zis, e bine. Si cu asta, basta!

 9. Cine are bani, nu face puscarie ! Se pregateste Pascu.

 10. @un motan intransigent: la infracțiuni orice ar zice familia mortului statul tot e obligat să se îndrepte împotriva infractorului pentru a face dreptate. Asta tocmai pentru a nu apărea posibilitatea ca de exemplu un ucigaş să amenințe sau să cumpere familia victimei şi să scape în acest mod. Familia primeşte compensații civile.

 11. @ Probabil de la ,,lemur”, care are privirea lui Sorin Oprescu cu ”flagrant” cu ,,șpagă de găinar” ca primar al capitalei , ,,grădină zoologică”, ceea ce se exprimau cei în cauze, ?

 12. Ticalosia justitiei romane depaseste orice limita,comparat cazul Iorgulescu cu cazul Iliescu

 13. @ După ”flagarante” cu ,,spăgi de găinari” au câștigat, ”nicușori”, ? ”Unde sunt ”cocoșii”, de altă dată” , ?

 14. L-au spalat si pe asta. Oricum statea bine-mersi prin Italia, care nu il extrada catre Romania (inca o tara care isi bate joc de Romania tinandu-i la adapost pe infractori).

 15. Păi nu a spus Matrafoxatul ca România este Stat Mafiot ? Mafia este prezentă în toate structurile. În loc de 25 de ani drogatul nu face nici 25 de minute de pușcărie.

 16. Onorata Justitie,

  Cred ca si dl Vlad Pascu trebuie sa aiba aceeasi de decizie. pentru ca omorul a fost fara intentie iar drogangeala a fost cauzata de stres
  In legatura cu Coldea, Dumbrava si Traila, trebuie sa se tina seama ca din consultantele lor statul a primit gramezi de TVA. Iar judecatorii care au ajutat la optimizari au sprijinit obtinerea de catre stat a TVA-ului platit de consultantii optimizatori de mai sus.
  Asa trebuie gandita situatia
  Mai cred ca si Pazvante Chiorul trebuie reabilitat!

 17. @ Mai buni la ,,optimizări” probabil că sunt buzoienii, care fac covrigi cu două găuri, ceea ce probabil că explică, oarecum, chiar și ascensiunea politică a lui Ciolacu , ?

 18. „Normal” ar fi ca statul „de drepți” să-i plătească oarece despăgubiri la deranjul și stresul la care a fost supus atâtea ani tânărul și poate viitorul politician de succes, mario iorgulescu. La câți bani pompam în ucraina, ce mai contează câțiva dolari ptr. prafuri…

 19. …ca și la marea majoritate a celor din „justiție” dacă la începerea și chiar terminarea programului le faci un control antidoping s-ar putea sa avem mari surprize. Asa ca… corb la corb nu-și scoate ochii.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.