Karl Nehammer s-a ferit degeaba

S-a întâmplat  joi, la Bruxelles, la summitul de două zile  unde se discuta sprijinul acordat Ucrainei în fața războiului de agresiune al Rusiei.

Cancelarul Karl Nehammer ”a primit” un microfon în barbă în timpul unei declarații de presă.

Însă pe rețelele de socializare au și apărut meme-uri, unul dintre ele spunând: „Dacă microfoanele ar putea să dea cu pumnul”.

Adresându-se presei, Karl Nehammer a spus că este împotriva folosirii veniturilor rezultate din activele ruseşti îngheţate în urma sancţiunilor pentru înarmarea Ucrainei.

Cancelarul austriac este cel care stă  în calea aderării depline a României la Schengen.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de DG MEME (@ec_dg_meme)

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2

6 Comentarii

  1. Asta e un fulg manipulat prin deciziile nemturiei, cei care nu au acționat demn, onorabil și cu simțul răspunderii verticali, sunt hoiturile de lux din politica românească.

  2. Acest ILEGAL BOLSEVIC executa fara sa se mai fereasca ordinele lu Rasputin, boicotand in stil AUSTRO-UNGAR politicile Colhozului BOLSEVIC european care, oricum, sunt DUPLICITARE!!! De fapt, e vorba de FOLOSIREA DOBANZILOR si NU A DEPOZITELOR INGHETZATE!!!
    Pentru ca colhoznicii sefi nu indraznesc SA CONFISTE cele peste 130.000.000.000 de euroi si dolari depozitati de Banca Centrala
    a URSS-Rasputin in Europa!!!

  3. De data asta, autstriacul avea dreptate. Bolsevica este metoda adoptata de UE-le fura banii rusilor si cu ei cumpara gloante care se folosesc impotriva rusilor. Exact asa faceau bolsevicii lui Satlin, le furau banii „burghezilor” si cu ei cumparau gloante cu care-i impuscau pe „burghezi”, cu deosebirea ca bolsevicii lui Stalin NU era homosexuali, cum sunt astia care comanda acuma in TABARA MILITARA AMERICANA numita UE.

  4. Ce putea sa spuna si marioneta putineza de la Viena?
    Normal ca nu vrea sa-si supere stapanul krakanat……[Rumburak]

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.