Kate şi William, „extrem de emoţionaţi”

Prinţul şi prinţesa de Wales au fost „extrem de emoţionaţi” de mesajele de susţinere pe care le-au primit în urma diagnosticului de cancer al lui Kate, potrivit unui purtător de cuvânt al Palatului Kensington.

„Atât prinţul, cât şi prinţesa au fost extrem de emoţionaţi de mesajele de simpatie (trimise de) oameni din Marea Britanie, din Commonwealth şi din întreaga lume”, după videoclipul în care Kate a anunţat că are cancer, a transmis purtătorul de cuvânt sâmbătă seara.

„Ei sunt extrem de emoţionaţi de căldura şi sprijinul publicului”, a adăugat el.

Kate şi William „sunt recunoscători pentru înţelegerea publicului faţă de cererea lor de intimitate în acest moment”, a mai precizat purtătorul de cuvânt.

Kate, în vârstă de 42 de ani, a anunţat vineri seară că suferă de cancer, a cărui natură nu a precizat-o.
Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 4
Author

3 Comentarii

  1. Si cu presa care preseaza … cum ramane, scriu de 100 de ori ca nu mai fac ?

  2. presa nu „a presat” – a pus intrebari, ca parazitii astia traiesc pe bani publici, desi au banii lor, si nu putini. si minciuna a fost evidenta de la inceput – si se poate spune adevarul fara sa dai informatii private, trebuie sa doar sa vrei.

  3. Multa sanatate, Kate, sa dea Domnul sa ai NOROC si sa treci cu bine peste boala asta… si sa fii mereu mamica cea buna pentru copilasii tai!!
    Sa CREZI ca vei fi bine, conteaza enorm!!!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.