Kereskenyi Gabor, „scor istoric” la Satu Mare

Primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor, a declarat luni, într-o conferinţă de presă, că a câştigat cu un „scor istoric” în toate secţiile de votare, lucru care îl obligă.

„Prezenţa, într-un număr foarte mare la urne, mult mai mare decât în 2020, arată că sătmărenii sunt interesaţi de soarta urbei, de ceea ce se întâmplă în Satu Mare. Cu 27.500 de voturi primite, pot afirma că atât numeric, cât şi ca procentaj, am făcut un scor istoric, am câştigat toate secţiile de votare, inclusiv cea din cartierul Sătmărel, scor care ne onorează, dar ne şi obligă. Mulţumesc sătmărenilor care au votat pentru dezvoltarea oraşului nostru. Vă asigur că vom continua să ne luptăm pentru dezvoltarea oraşului şi judeţului nostru pentru a realiza toate obiectivele propuse în campania electorală”, a afirmat Kereskenyi.

El a spus că se simte onorat de încrederea primită şi că va pune în aplicare proiectele promise în campanie.

„Mă simt onorat de încrederea acordată de cetăţenii oraşului. Sunt impresionat de susţinerea sătmărenilor şi voi încerca în continuare să fiu un bun primar pentru toţi, indiferent de opţiunea de ieri. Până la urmă, sunt convins că fiecare cetăţean a votat pentru ceea ce a crezut că este spre binele oraşului nostru. Este esenţial ca Satu Mare să continue ritmul de dezvoltare. Avem o echipă dinamică, cu care vom continua să punem în practică proiectele începute. Satu Mare va deveni un oraş tot mai atractiv”, a susţinut primarul.

Kereskenyi Gabor a obţinut cel de-al treilea mandat de primar cu circa 65% din voturi.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

5 Comentarii

  1. Asta nu stie sa scrie in lb. romana? E persoana publica si nu cunoaste lb. romana? Intrebari retorice, desigur…

  2. @Gol: aici e trădarea lui Ciolacu și Ciucă. Nu s-au comasat, că nu se știe când au nevoie de UDMR în Parlament. La fel cum nu s-au comasat nici la Mureș. Repet, trădători, fiecare se vrea președinte de țară…

  3. Tradare, blat psd!
    RUSINE …. urmeaza sa apara numaratoarea voturilor prin Bacau, Teleorman, Dolj etc. cu mii de voturi pt. extremistii udmr la fel ca pe vremea lui dragnia?!

  4. Mergeți la Oradea oltenașii, și vedeți cum „omul sfințeste locul”.Valabil pentru moldoveni, secui, bănățeni, cluuujeni și toți ceilalți.Restul sunt prostii.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.