Kim Jong-un a ajuns în Rusia

Șeful Ministerului Resurselor Naturale al Federației Ruse, Alexander Kozlov, s-a întâlnit cu liderul RPDC Kim Jong-un la stația Khasan din Teritoriul Primorie, precizează Ministerul Resurselor Naturale, citat de TASS.

Liderul Republicii Populare Democrate Coreea [Kim Jong-un] a fost primit la stația Khasan din Teritoriul Primorie de către președintele comisiei interguvernamentale a Federației Ruse și a RPDC, ministrul resurselor naturale și mediului, Alexander Kozlov.

Șeful Ministerului Resurselor Naturale al Federației Ruse a menționat pe canalul său Telegram că Rusia și Republica Populară Democrată Coreea sunt prieteni puternici de 75 de ani. „Toți acești ani ne-am sprijinit și ne-am ajutat reciproc nu numai ca vecini, ci și ca asociați apropiați”, a adăugat Kozlov.

Anterior, secretarul de presă prezidențial rus Dmitri Peskov a raportat că o întâlnire între liderul rus Vladimir Putin și Kim Jong-un va avea loc în zilele următoare. Agenția Centrală de Știri din Coreea a raportat și despre viitoarea vizită a liderului RPDC în Federația Rusă. Radioul de stat din RPDC Vocea Coreei a raportat că Kim Jong-un a părăsit Phenianul cu un tren special în după-amiaza zilei de 10 septembrie și s-a îndreptat spre Rusia pentru o vizită.

Kraina Primorie este localizată în Orientul Îndepărtat al Rusiei. Se învecinează cu China, Coreea de Nord la sud, Kraina Habarovsk la nord și Marea Japoniei la est.

Orașele principale sunt Vladivostok (659,000 locuitori), Nahodka (192,000 locuitori), Usurisk (162,000 locuitori).

In Vladivostok are loc zilele acestea un forum economic la care participă și liderul de la Kremlin.

sursa foto captura TASS

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2

16 Comentarii

 1. cia: omul nostru din north korea s-a intalnit cu omul nostru din russia :))

 2. Sa vedeți dezlănțuirea trolilor rusnaci.Fix ca pe timpul comunismului la noi….cine naiba isi doreste sa locuiasca in acele tari?exceptand dobitocii(trolii). Doua tari falimentare care incearca sa mentina aparentele dand cu var proaspat pe borduri.. Doi lideri asasini si cu populatii infometate. Primirea e rusinoasa, comparand cu ce e obisnuit Kim. 🙂 Si sa nu uitam, ca Gorbachev l-a primit mai frumos pe ta-su.

 3. În spate erau garate ceva trenuri de refugiați? :))) asa da vizita.. Noaptea… Nu ajung dronele pana acolo?Pe de alta parte: Ce gara mizerabila! Zici ca e in Romania:) Aia macar nu s in EU deci pt ei e scuzabil.Penibil la cub.Cum de nu-i trăsnește pe loc bunul Dumnezeu?

 4. Oare cum se simt șoșocii AURisiți când văd cu cine s-ar alia?:)))

 5. la intilnire participa si soigu asta ca sa bagati la cap cum cine conduce acum rusia .

 6. Parca era la vladivostok, acum e Khasan locatia? Prea mult nu a mers cu trenul pana langa granita rusa. Pare ca au decolat spre moskva, avand 4 antemergatare, sa i se ofere confortul in care e obisnuit butouil cu rahat si poate maine, ies maimutele la chitaiala in vazul lumii cu uriasa gloata pe un stadion aplaudand continuu! Hai sa vedem, plang rusii la comanda precum coreenii? Altceva: a plecat tatucul coreean, nu au aratat gemete, scancete si urlete de la coreeni ca a plecat, a luat tatucul coreean gloata plangacioasa in rusica sa predea lectii cum sa iti iubesti tatucul=butoi plin cu rahat la comanda?

 7. Tovarashe Kim Jong-un !

  -se pare ca doar domnia dumneavoastra impreuna cu gaspadin Putin
  nu s-a mascat,
  FELICITARI!

 8. SE observa in ultima vreme aplatizarea si lipsa-de-convingere PRO-AMERICANA a comentariilor 🙁
  asta e de rau !
  Daca pana si sustinatorii , eventual pe bani, ai USA isi pierd sperantele (stiind ca o GERAMANIE fara NORDSTREAM in iarna 2023 …) si ca DOLLARUL murind, omoara si EURO ca moneda trezoriera si de comert (mai ales in BRICS+) !
  E de rau !
  Cred ca istoric evolutiv a venit vremea (din cauza evreilor lui BIDEN nu evreilor lui TRUMP, precizez ! 😛 ) ca USA sa lase
  stacheta ! „democratia” americana a primaverilor arabe ne-a adus o ARABIE SAUDITA impacata in BRICS+ cu IRANUL (dujmanul de moarte al yankeilor democrationisti)
  E de rau pentru ca la TRILIOANE datorie de stat in USA … nu mai poti fi mare sef mondial cu sute de baze militare
  PE DATORIE !
  Mi-e firca de noi POGROAME (istoric repetitive 🙁 ) contra evreilor din cauza evreilor lui BIDEN desi evreii lui Trump nu voiu ce ca sigur URMA …
  SHLAOM ! 🙁

 9. Coreea de Nord manca acum zeci de ani scoarta de copac de FOAME …zicea mass-media americanoida !
  Uite ce-u deja realizat azi !
  Au INTERCONTINENTALE cu mai multe focoase (unele 😉 decoy) care pot distruge THERMO-NUCLEAR orice oras american , oricat de pazit ! 🙁
  E jale ! Sau prostie sau DISPERARE (dialectic-preventiv-marxistoida) la „americanii” din guvernul american !
  In privinta evolutie BRICS-ului (rezulatat din GLOBALISM-ul industrilizarii prin „sclavi ieftini” ) … e de zis:
  – Nu mai poti da ceasul inapoi ! GLOBALIZAREA a uniformizat economic statele lumii …coborand lumea intai la un nivel unde-au urcat [prin GLOBALIZARE] statele lumii a treia ! = Adiio DOLLAR si profit prin export de dollar a yankeilor ! Le-a intarcat Joiana !
  In IDEOLOGIA unui timp istoric EXISTA palavre si exista probe practice ! Prin saracire LUMEa se tranforma si ideologic
  si
  GERMANIA (=UE) e in RECESIUNE ! (LOGIC istoric urmeaza DICTATURA RECESIUNII !… sau ANARHIA !)
  USA …ce-ai facut cu nemtii prin NORDSTREAM te va afecat si pe tine 😀 !

 10. Dupa MARX USA (prin FIAT MONEY-ul inventat de chinezi = STIM URMARILE!) v-a avea urmarile, azi,
  in istoria macroenomiei in lume celebrilor bani „Jiaozi“ ! Sper ca u s-a uitat ce-a patit (bani tipariti in exces primmmintrul chinez de atunci ! De aceea mi-e fricab de noi POGROAME ! 🙁 SHALOM !
  Dupa MARX istoria are tipare evoluate din tiparele comportamental UMANE …decei dupa „Jiaozi“ nu greu de anticipat ce urmeaza in USA 🙁 …

 11. DOLLAR= FIAT MONEY = „jiaozi money” … nu e ca nu stim care-s urmarile UISTORICE ale TIPARNITEI /si FED-ul stie !)
  DATORIA USA e … c o l o s s a l a ! 🙁 [„jiaozi money” = vor cadea CURAND capete in FED !]
  😀

 12. Ce spuena MARX despre dinastia SONG (jiaozi money) si de ce-a cazut in timo ce CHINA post”jiaozi money” a fost cuprinsa de mini-revolutii ?
  Oare, precum exista tipare comportamentale innascute, genetice, la om nu exista EMERGENT si tipare societale ca raspuns unor stimuli perturbatori…prcum economia in „jiaozi money” = FIAT MONEY ?
  De ce cumpara BRICS+ tot ce pot AUR-metalic pe piata mondiala ? Ce-ar perde daca ar avea averile intr-o moneda emisa de un stat c-o datorie MEGA_GIGANTICA si politice inflationare FED ?
  MDA … motivele subterane ale trailirlor de azi sunt … ca mereu PUTR ECONOMICE = mereu un om CARE SARACESTE BRUSC …se revolta in TURME !🤞🤞🤞 😀

 13. https://en.wikipedia.org/wiki/Jiaozi_(currency)
  Ce pateste USa azi prin DOLLAR-ul mega-fiatizat, dollarul modern fara particula PETRO (petrodollar) e ce-au patit
  Chinezii cu FIAT MONEY lor !
  Mushteaux , acest analist special, spune ca FED-ul va avea o problema inca anul asta !
  (mishteaux v-a mai zis despre banci chestii care ulteror au uimit !)
  FED-ul ARE O MEGA PROBLEMA PE CALE DE EXPOZIE …OFICIALA ! 🙁

 14. Of ce dor ce Kim ce jale: Saracu este speriat rau de tot, pentru ca sheful lui care da aprobari este China, iar el nu shtie ca cate obuze, samd sa-i vanda lui Putin, care totushi nu-i de nasul lui, primindu-l in cel mai simplu mod. Pe de alta parte tov.semikhazar alogeniu Putin=Legionarul Roshu galbejitul, ar fi vrut, shi poate nu este tarziu inca, sa-l momeasca cu primirea in republica lor cu capitala Birobijan, unde shamanii=Rabyiile lor, pot face incantaziile lor tzopaitoare, ca sa fie aducatoare de succes in raz belitul lor cu Ukraina al tov.khazar shi el, tov.Zelea leul=Legionarul Verde. Soarta lor este decisa deja, asha cum a fost in trecut=cei care pornesc un razboi, incalcand poruncile divine ale lui Isus, sunt supushi pieirii, shi asta este valabil shi pentru Zelea leul, atata timp nu vrea Pace, mai mult luand parte la noul Macel Mondial al creshtinilo=Pobeda. Cu tot agrimentul secret de la Malta privind asha zisa impartzire a lumii de catre khazari, se pare ca shi-au dat cu stangul in dreptul, scenariul sau scenariile lor croite acolo, vor ieshua, pentru ca potul il va lua cine vine la urma=China (adica Siberia aia plina de morminte dar shi de bogatzii ravnite).
  O zi buna.
  Con
  P.S. Deci lupta din Biblie intre Abel shi Cain, se va scrie putzin altfel, asta pentru ca nu este intre semitzi (antisemi), ci pentru ca devine mondiala, iar Dumnezeu=Omenirea toata, asha cum a zis Isus, iar salvarea va fi numai respectand Adevarul, altfel nu va mai ramane piatra pe piatra. Ideologia kahzara va fi distrusa precum Tablele lui Moise.

 15. avea Nichita Stanescu o poezie EXCEPTIONALA al carei mesaj era : „TOTI SUNT OAMENI, OAMENI TOTI” .
  chiar si cei care gandesc altfel decat noi.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.