Klaus Iohannis a fost întrebat – Nicuşor Dan sau Cătălin Cîrstoiu?

Preşedintele Klaus Iohannis a spus că, în opinia sa, coaliţia, „până în momentul acesta, a făcut paşi buni şi a găsit un candidat bun”

Iohannis a fost întrebat pe cine ar vota pentru Primăria Capitalei, între Nicuşor Dan şi medicul Cătălin Cîrstoiu, candidatul comun al PSD şi PNL.

„Păi staţi să îşi anunţe candidatura şi pe urmă discutăm. Vă amintiţi pe cine votaţi acum mai mulţi ani şi pe urmă nu s-a mai prezentat. Una peste alta ca să nu fiu foarte evaziv. Cred că coaliţia, până în momentul acesta, a făcut paşi buni şi a găsit un candidat bun”, a afirmat Klaus Iohannis.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

10 Comentarii

 1. Eu nu cred ca după un medic hot aka Oprescu IL Fugitivo, bucurestenii vor mai vota un medic…aka Cirstoiu, decat daca are definitia prostului la purtator:” prima data ma inseala un hot, a doua oara sunt prost daca mă inselă”.
  Si pe Nicusor Dan l-a primit Iohannis en fanfare la Cotroceni,tot cu Rares Bogdan sambelan,dar baiatul nostru nu e un pungas sa dea aprobari contra foloaser necuvenite,nici la dezvoltatori pesedisti nici la dezvoltatori liberali, astfel incat luna de miere Nicusor Dan cu PNL nu a mers,mireasa penelizda a ramas dezamagita
  Nu s-a pomenit in istorie un matematician hot,dar de medici topiti dupa mita si medici falsi e plina piata Obor

 2. @Margelatu, nu stiu daca stii vorba aia cu decat cu un prost la castig, mai bine cu un destept la paguba. Asta sa-ti fie tie necazul, ca ai iar un doctor primar; nu stiu cum ai gasit-o pe aia cu istoria si matematicianul hot, e foarte buna, dar nu se aplica aici. Mai documenteaza-te, ca unii fura fara sa se intrebuinteze direct, pe persoana. Macar un doctor stie ca nu e voie sa stai nespalat si in frig, in mizerie pe strada si cu primarul prin tribunale, facand pe avocatul. A propos, la matematica le da si diploma juridica, de reprezentare?!
  Nu mai incercati sa-l scoateti la vopsea, e dus si inca nu-si da seama. Aparent nici voi, care-l sustineti furibund.

 3. … toți medicii au poziția asta de „ghiocel” în sânge? Mai era unul la Suceava, director de spital care tot așa a fost surprins într-o poză ”ghiocel” în fața lui Flutur el bătrân. Doamne, Doamne ce nație de slugoi …

 4. Coaliție căcăcioasă,președinți căcăcioși,țară de rahat suntem dacă-i votăm!

 5. noi credeam ca am gasit un candidat bun pentru Cotroceni dar de fapt am ales pe dos!
  Ce erea tanti veorica, ce am avut cu Iohanis…
  Astea sunt blestemelee copiilor din decembrie 89!

 6. buna!
  „Cred că coaliţia, până în momentul acesta, a făcut paşi buni şi a găsit un candidat bun”, a afirmat Klaus Iohannis.
  Coalitia nu a deci nimic sau a decis NIMIC. Cantindatul , de altfel o persoana onorabila, a fost impus de un „super-capabil”
  individ -cu vid care a distrus pnl si a pus psd in genunchi. Cei care sunt decidenti la varful pnl si cei care sunt decidenti la varful psd avand skelete prin dulapuri au deveni slugile umile ale dulapului. CE RUSINE ! PLECATI ACASA IRESPONSABILI CE SUNTETI!

 7. Adica din doua rele alegem cea mai mica..nu ponta(dezastru) alegem sturbmanfuhrer johanis (mai putin rau.)
  180 melearde datorie,nimic de banii astia……

  Votam la primarie piedone,sluga lui voiculescu,recte unde are interes sa slujeasca varanul.

  Hai ca se poate.
  Sorsh.

 8. Un doctor habar nu are care este structura unui oras, cu ce se mananca legile din constructii si urbanism. A fost ales de fatada ca sa deseveasca interesele de afaceri ale partidelor. Asa ca mai usor cu mizeria de vorbe aruncata actualui primar.

 9. Cîrstoiu asta e dresat de Basescu. Tot asa se aleca si varanul cand dadea mana cu Petrov.

 10. Hai sa fim seriosi , întrebați pe unul care linge unde a scuipat? Sincer, pot declara ca Postelnicu ,” am fost un dobitoc”, recunosc l-am votat si de doua ori! Prima oara in 2014 am plecat din Roma de ziua sotiei disperat sa nu iasa pițifelnicul si in drum spre casa in glodul de la Nistoresti am pus stampila la 20, 45 ! Cine-l mai baga acum in seama?

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.