Klaus Iohannis, audiat la DNA

Liderul PNL Klaus Iohannis a venit, marţi, la DNA pentru a fi audiat în urma plângerii acestuia împotriva lui Liviu Dragnea, pentru iniţierea ordonanței referitoare la migraţia aleşilor locali.

Iohannis a declarat, la intrarea în sediul DNA că a venit pentru a-şi susţine plângerea formulată. El a arătat că, potrivit normelor penale în vigoare, asta ar trebui să facă orice persoană care formulează o plângere penală, astfel că prezenţa sa la DNA este normală.

Preşedintele PNL a mai spus că va da mai multe detalii după ce va discuta cu procurorii DNA.

UPDATE Klaus Iohannis a declarat la ieşirea de la DNA că şi-a reiterat plângerea formulată pe numele lui Liviu Dragnea şi a dat o declaraţie scrisă în acest sens. Iohannis a precizat că astfel s-a îndeplinit una dintre etapele privind plângerea penală formulată de el pe numele vicepremierului Liviu Dragnea, pentru abuz în serviciu în cazul iniţierii OUG 55/2014.

DNA a început urmărirea penală „in rem”, pentru abuz în serviciu, în cazul plângerii preşedintelui PNL, Klaus Iohannis, formulată pe numele vicepremierului Liviu Dragnea, pentru iniţierea OUG 55/2014 privind migraţia aleşilor locali.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Luiza Vasile 332 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.