Klaus ”Secretizatul” Iohannis face prozeliți

Vizita Alinei Gorghiu în America de Sud  a fost dezvăluită de comunicatele autorităților din Brazilia. Deputatul PSD Radu Cristescu o critică pe Gorghiu  că a ținut sub tăcere vizita.

„Ce înseamnă să vorbești în pustiu: mai zilele trecute făceam apeluri publice la mai-marii Justiției noastre să se ocupe de probleme serioase, fără să știu, naivul de mine, că vorbesc la pereți. Cine să mă asculte, cînd Justiția noastră era la Rio de Janeiro, la soare și la mare. Citesc în presa de azi că dl.procuror general Alex Florența, doamna Alina Corbu, șefa ÎCCJ și însăși zeița Justiției, doamna Alina Gorghiu, au traversat oceanul, pe banii fraierilor de contribuabili, ca să semneze în Brazilia nu’ș ce acorduri de doi lei.

Totul la secret, de parcă erau în misiune sub acoperire. Alinuța cea guralivă nici măcar pe Facebook nu a suflat vreo vorbă, deși glăsuiește acolo de trei ori pe zi, lăsînd chiar impresia, între 6 și 10 aprilie, că e în țară și face campanie. Bag seama că stilul Klaus ”Secretizatul” Iohannis face prozeliți, curînd or să schimbe ăștia și numele țării și o să-l bage la secret, că, deh, talpa țării nu trebuie să înalțe privirea mai sus de sanda…”, scrie Radu Cristescu pe Facebook.

Alături de Alina Gorhiu, în Brazilia s-au aflat procurorul general Alex Florența, președinta ÎCCJ, Corina Corbu, dar și Georgian Pop, președintele Administrației Naționale a Rezervelor de Stat și Probleme Speciale.

Conform Ministerului de Justiție din Brazilia, Alina Gorghiu s-a întâlnit cu omologul său Ricardo Lewandowski în 10 aprilie 2024 pentru ”a aprofunda cooperarea dintre cele două țări în domeniul promovării justiției, cu accent pe necesitatea schimbului de informații și experiențe pentru o mai bună cunoaștere a ordinii juridice, a reglementărilor și instituțiilor din domeniul administrării justiției”.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 9

12 Comentarii

 1. S-a dus sa ia lectii despre cenzura si politie politica de la judecatorul curtii supreme de la brazilieni, care a devenit primul dictator al puterii judecatoresti din lume… situatia cu el a fost de mult prezentata ca periculoasa, sunt vreo 4-5 ani de cand se aude de abuzurile comise

 2. e frumos pe bulevardul Ipanema…ce cul-uri..mama, mama, ce unduiri de sholduri…de infarct

 3. Daca au platit din banii nostri, sa-i dea inapoi. AUR poate cere o ancheta. Sa-i vedem la treaba. Daca n-au bani sa-si plateasca o amarata de vacanta la Rio de Janeiro, va dati seama ce mesaj de toape rupte-n fund transmit despre romani! Cum sa ne respecte altii daca astfel de panarame se pretind reprezentantii Romaniei. Sper sa nu mai aud numele lor dupa alegeri!

 4. „curînd or să schimbe ăștia și numele țării și o să-l bage la secret”
  1.R.E.R, republica esuata romania
  2.doamna Corina Alina Corbu
  3.chiar cotidianul anuntza ieri
  ca exista „curtea suprema de casatie si justitie”
  si are 2 prezidenti….

 5. Brazilia e intr-adevar foarte importanta pentru actul de justitie din Romania! Acum ca Alinutza a inteles si codul de justitie brazilian cariera ei este completa! Dar chiar, cu banii lui Dragnea ingropati probabil pe o plaja tropicala cum ramane?

 6. ce gat are…ati observat modificarea gatului la unii oameni, in ultima vreme…?

 7. Ce-au văzut la șeful aplică si ei… Penal National Leader…that is the question…!

 8. De ținut minte ce spune Ghro mai sus!
  Amănunte, citat tălmăcit din braziliană: Mama ministrului este din Elveția și a venit împreună cu soțul ei, Waclaw Marian, la mijlocul anilor 1940 pentru a scăpa de război. Este de origine evreiască, dar președintele Curții Supreme este catolic…gata

 9. Alinuta face cinste Romaniei peste tot unde se duce. Are intotdeauna o tinuta agreabila si eleganta, dovada ca are valoare nativa. Tipul din dreapta pare insa un bolovan. Zici ca-i userist.

 10. Nomenclatura juntei militare securisto-mafiote a plecat să îşi ia lumină de la o republică fascistă bananieră. Brazilia este o țară renumită pentru feudalismul unei clase de superbogați, care exploatează de sute de ani un popor ținut în lanțurile sărăciei, lipsei de educație, drogurilor şi criminalității violente. Rata omorurilor din Brazilia demonstrează ce fel de „civilizație” admiră oligarhii de la Bucureşti şi slugile lor credincioase cu pensii speciale. Visul Nevoii de Stabilitate este o țară secretizată, unde 90% sunt şerbi, 9% vătafi speciali şi 1% boieri miliardari. Exact ca în Brazilia, Mexic, Honduras, El Salvador şi alte dictaturi eşuate de lumea a treia şi a patra!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.