Kovesi, cam șifonată după un interviu la BBC

Laura Codruța Kovesi a fost recent invitată  la o emisiune TV, la BBC, unde i s-a strigat că a folosit Serviciul Român de Informații (SRI) pentru a „scoate mizerii despre subiecții pe care i-ați vânat”.

În cadrul acelui interviu, a fost întrebată de ce, după ce a fost demisă de la Direcția Națională Anticorupție (DNA), Transparency International (organizație non-guvernamentală care are ca scop prevenirea și combaterea fenomenului corupției la nivel internațional) a observat o creștere a corupției în România.

Ea a explicat, însă, că mentalitatea societății joacă un rol important în combaterea corupției.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 5

23 de Comentarii

 1. Bine ca nu a picat la Hard Talk ca i trebuia chiloti si sutien cu memorie.

 2. KooKooveaua PreZidentă, Portocală Prim-ministru ! Sau Coldea, măR😜g …
  ●●● guitZă eduKKatZia e PERNICIOASĂ

 3. atentie, nu a avut nici un interviu in 2024 la BBC,e un fake.:)))

 4. E-n regula! Dar: daca vestea e fache, autorele vestii, L.V. n-ar trebui nitel jupuit de ceva parale ca amenda si mustrare? Latfel sa nu ne ia de fraieri…

 5. Interviul este de acum cativa ani dar cine inca mai crede in buna credinta a acestei „creatii” in slujba strainilor, isi merita soarta.

 6. @Omule simplu, ai dreptate, interviul e din 2020, nu „recent”. Dar și tu trebuie să le dai dreptate tuturor celor care văd în „scula” securistului Petrov o ticăloasă sadea!!

 7. @Dan: daca tu imi dai un singur caz de nevinovat al DNA in vremea lui Kovesi,unul ca tine,fara un ban,eu merg pe mana ta; dar toti condamnatii erau poolitruci in forma continuata,talhari la drumul mare,inclusiv ‘Petrov’,de aia s-au si unit toti
  E incredibil cate marsavii fabricate apar acum, in prag de alegeri

 8. Pt. ca sa se poata face o deratizare generala a Romaniei ,de toate leprele astea ,care si-au batut joc de tara si de romani ,mai ne trebuiesc inca foarte multi ani.Deocamdata nu se poate face nimic pt. ca plasa asta de lepre este atit de mare si strins legata intre ei, incit se ajuta unii cu altii,mai ales ca sint si incuscriti .

 9. Auziţi bă maidanezilor, ia mai duceţi-vă cu (editat) voastră! Ba că interviul e fake, ba că nu-i recent …. BĂĂĂĂĂĂ ANIMALE BOLNAV-BREBANIENE, VOUĂ CHIAR NU VĂ E RUŞINE? AŢI DISTRUS ŢARA (editat)!

 10. …pt prostul simplu, fara casa: maria rarinca… si mai sunt sute, urmareste si tu stirile din justitie, cel mai des motiv de achitare este ca fapta nu exista…

 11. @ omul simplu
  Ai urmarit interviul sau vorbesti ca sa te afli-n treabă ? măR😜g

 12. @vanatorul de piei de closca:maria rarinca a fost la DNA?:))))) vai mama ta de ínformat’

 13. Evident, BBC-ul este al pesedistilor! Dragnea, jos labele de pe presa!
  Rezistii, sariti!

 14. …pt pt prostul fara casa: daca nu stiai, da, a fost!…parchet fara competenta, tot tacamul stapanilor tai, generalii gainari…cauta-ti altceva de lucru, nu vei mai fi platit de padureni…de fapt, cred ca vei fi atarnator la stat, la beciul domnesc…masa, casa…

 15. Aloooo,fooooarte proasta traducere !! Schimba sensul intrebarii. Deci nu „dupa ce ati plecat” ci „la momentul plecarii dumneavoastra” ceea ce este total altceva, inseamna ca a in mandatul ei a crescut coruptia baiiii

 16. @Vãnaătorul de troli: mare greșeală pentru mine, pentru tine și alții că l-am băgat în seamă pe omul simplu de pe stradă, care e analfabet sadea. Discuțiie cu el în contradictoriu sunt absolut inutile, că omul n-a fost la școală. Într-un limbaj adecvat pentru el, nu-l duce capul…

 17. Comuniștilor v.a ars dosul Kovesi,daca o sa candideze Ajunge Președinte și termina treabă🤣🤣🤣

 18. Asta e aia numita in functie de turnatorul securist Petrov cu frate infractor (trafic de influenta pentru clanuri) si care colabora in campul tactic cu un general care acum e liber pe cautiune si cu control judiciar? O sustin!

 19. sa vina de minuta cu ma-sa mcovei! amindoua de minuta, in boxa!

  cancerul din justitie a fost creat de macovei si desavirsit de kovesi!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.