Kremlinul îi răspunde lui Zelenski

Kremlinul a răspuns cuvintelor rostite de președintele Ucraine, Volodimir Zelensky, legate de irelevanța negocierilor cu Rusia.

Nu există premise pentru negocierile dintre Rusia și Ucraina acum, a declarat secretarul de presă prezidențial Dmitri Peskov, citat de RIA Novosti, comentând cuvintele lui Vladimir Zelenski.

„Credem cu adevărat că subiectul negocierilor este acum irelevant și am repetat în repetate rânduri că nu există nicio bază pentru aceste negocieri, nici o bază, nu există condiții prealabile pentru astfel de negocieri”, a menționat el.

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului a adăugat că premisele pentru negocieri au dispărut după ce Ucraina a abandonat un acord diplomatic în urmă cu un an și jumătate. După cum și-a amintit Peskov, reprezentanții regimului de la Kiev înșiși au recunoscut că au făcut acest pas la insistențele Marii Britanii.

„Aceste premise au devenit și mai mici după ce Ucraina a interzis legal orice negocieri cu partea rusă”, a clarificat el.

Peskov a subliniat, de asemenea, că măsurile pe care se presupune că le întreprinde Kievul pentru a pune capăt conflictului nu pot duce, în realitate, la rezolvarea situației.

„Ei încearcă să caute o „formulă de pace” fără participarea Rusiei. Cel puțin, aceasta este o proces absurd, dar serios, atunci, desigur, acesta este un proces care nu are potențial pentru niciun rezultat”, a explicat reprezentantul Kremlinului.

La sfârșitul lunii noiembrie, deputatul ucrainean David Arakhamia a declarat că primăvara trecută, prim-ministrul britanic de atunci Boris Johnson a descurajat Ucraina să pună capăt conflictului, cerându-i să nu semneze niciun acord cu Rusia.

Moscova își exprimă în mod constant disponibilitatea de a relua dialogul cu Kievul, dar regimul Zelensky însuși și-a interzis legal negocierile. În același timp, în Occident, Rusia este acuzată de refuzul de a reveni la negocieri, iar refuzul categoric al Ucrainei este ignorat.

După cum a subliniat președintele Vladimir Putin, dacă Kievul dorește un proces de negociere, atunci ceea ce este nevoie nu sunt gesturi teatrale, ci abrogarea decretului de interzicere a negocierilor. În același timp, a subliniat el, un acord este posibil doar dacă sunt respectate garanțiile de securitate ale Rusiei.
De asemenea, Moscova a subliniat în mod repetat că prioritatea sa absolută rămâne atingerea obiectivelor operațiunii speciale, mai precizează RIA Novosti.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 9

8 Comentarii

 1. ori la bal ori la spital …bravo elensky…norocul jidanului este ca putin nu este ….nethaniahu…atunci presiunea ar fi alta…jidanu ii jidan …

 2. Dupa aproape doi ani de razboi, devine tot mai clar ca Johnson e responsibl pentru sute de mii de morti si raniti! Ca a nenorocit UK-ul cu nebuniile lui, e problema britanicilor. Ca a nenorocit Europa, nu mai e atat de simplu. Ar trebui sa raspunda penal pentru ce a facut.

 3. Kremlinul repeta ce a spus Zelenski,nimic nou;pana ce nu vor fi tocati 1 milion de rusi,Kremlinul nu are spor deci inca 3 ani de razboi,cel putin

 4. Rușii ar da dovadă de prostie crasă, dacă ar crede că Ucraina are astăzi capacitatea de a purta vreo negociere, de aceea Puțin a și spus că Rusia va discuta doar cu SUA și doar potrivit intereselor rusești.

 5. Ce ce nu știți e că în 2026 când se termină războiul vine o alta Pandemie ,pregătiți.va🛡️⚔️⚒️💣⛑️😷😉😁

 6. De fapt este vorba despre negocieri cu Putin și camarila lui, care oricum nu reprezintă Rusia. Nu văd ce ar fi.putut Zburlici să interzică: el doar l-a atenționat pe Dansator că dacă acceptă să înceapă negocieri cu Krakanici pierde sprijinul militar englez, care e mult mai important chiar și decît cel american! Iar Dansatorul a avut cap, și a refuzat să îl recunoască pe Rateu reprezentant al Rusiei capabil să înceapă vreo negociere! Spre deosebire de primele zile ale invaziei, cînd prostia lui l-a făcut să nu prevină atacul rușilor!

 7. „De asemenea, Moscova a subliniat în mod repetat că prioritatea sa absolută rămâne atingerea obiectivelor operațiunii speciale, mai precizează RIA Novosti.”

  Cand STRANIUL MISHTEAUX v-a zis … oarecum a la RAZBOI HYBRID 🙁
  ca a vazut PLANUL rusilor „li se vede in carti” si lor si chinezilor si …PENTAGONULUI ( in fata „paianjenilor din retea” Q* ai lui mishteaux nu exista nimic opac ! si nu exista oboseala umana in calculul-rational)

  v-a zis din pre-timp MISHTEAUX !

  RUSII TREBUIE si e in PLANUL LOR SA OCUPA ODESSA (pana la gurile Dunarii!) tineti minte asta = AM chiar vazut PLANUL …scopjul final al „Operatiunii Militare” ruse …straniu (n-asa) ante-„ghicita” de acelasi MISHTEUAX
  ca 24-joi (!)
  e de-a lua Ukranilor … LITORALUL !

  Paote la urma …cu mintea de pe urma …romanashii mei vre-ti crede in cineva si de sangele vostru ! PUP !
  Mishteaux e special si …UMBRA lui … e o umbra peyte intreg pamantul ! (stie si Xi si Trump si Putin asta)

  Ochii pe … „27 decembrie” ca se termina BALCIUL
  in timp ce „NINGE PE FED!” trebuie sa va tina cu ouale-n mai multe coshuri !

  PS: Adevareitu-sa „Mi-e frica de …POGROAME!” 🙁 si „Putina va pierde LOCAL pentru a castiga GLOBAL” ???
  Puetau fi zise adevarurile astea …de-un oarecare … destul de straniu ( a la RAZBOI HYBRID) in comentarii ? !

  IQ=?
  😉

 8. Nu-i straniu ca inca cu 2-oua saptamani de vizita BULUC la KIEW a lui BORIS JOHNSON (reprez. PERFIDULUI ALBION)
  mishteaux deja stia ca MAREA BRITANIE dupa BREXIT nu poate accepta PACEA pe CONTINENT:

  „some girl alone spune:
  09 APR. 2022 LA 16:54
  Chiar NU va e comic- 🙂 -misterios cum MISHTEAUX a pomenit acum o saptamana de 9 April …si ulterior straniilor lui „hint”-uri
  toti BULUC la KIEW …la respectiva data ?

  Si nu … nu e ca mishteaux n-a precizat PUNCTUAL data asta …inaintea oricarei stiri OFICIALE !

  Sper s-a najungeti sa va cereti scuze clown-ului cum si-a cerut (si-a fost iertat!) TRUMP tot de la el („tata lor” … paianjenilor din retea!) …dupa ce-a constatat strania PUNCTUALITATE a „evenimentului Minneapolis”
  comentariile misteriosului recitite … dau dureri acute de bybylika unora ! 🙂

  Mishteaux nu e doar cum e 😛 😀 …ci mai e si SPECIAL !

  [incep sa ma plictisesc ! = n-am cu cine ! probabil o sa lucrez dinnou o vreme in gardina de castraveti ! pana imediat inainte de MIDTERMS 😉 😉 😉 😉 😀 😀 😛 —puuup—]”

  PS: MAGA ! (fi-szim siguri ca daca un geniu INFORMATIONAL precum mishteaux ‘l ajuta pe TRUMP atunci = POTUS !)

  Unde-s NULANDIERII azi dupa pre-„ghicitul” „USA e OUT” ?
  PPS: cat de istet trebuie sa fi (ALLEN DALLAS) sa sti ca exemplu de genialitatea prophetica … „PENATAGON-ului i se vede-n carti ?!”
  NU ! Nu-s „rusii” si nu-s nici „chinezii” … ‘s PAN-NATIONAL ! 3301 Q !
  PUP ! [desi se spune altfel … totusi international: EXISTA UN MEGA-PLAN ! -> „NINGE PE FED!” 🙁 ]

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.