Kylian Mbappe, la EURO cu sosia sa

 Cu puțin timp înainte să înceapă turneul final al EURO 2024, cel mai scump jucător al lumii, francezul Kylian Mbappe, a avut parte de o mare surpriză. Și-a cunoscut sosia și a recunoscut că acest Kylian Mbappe pare mai reușit decât el însuși.

Fostul star al lui PSG, ajuns la Real Madrid după încheierea contractului cu campioana Franței, s-a distrat copios în compania sosiei sale pe care a și mângâiat-o de câteva ori fără ca aceasta să aibă vreo reacție.

Nimeni nu a fost deranjat de gesturile lui Kylian fiindcă sosia sa este din ceară care va pleca puțin  mai devreme decât naționala Franței la Berlin. Acolo, va avea un loc de cinste în varianta germană a celebrei locații engleze Muzeul Tussaud.

“Arată mai mult a Kylian decât mine”, a glumit atacantul înainte de a vorbi în engleză despre procesul de producere al „fratelui” cât și despre dorința de a câștiga Campionatul European din această vară. “Este o modalitate de a mă conecta cu oamenii, chiar şi atunci când sunt plecat”, a continuat el.

Parizianul se află, absolut firesc, pe lista selecționerului „Cocoșilor Galici”, Didier Deschamps, el strângând deja 77 de selecții și 46 de goluri în prima reprezentativă. Cu echipa națională a Franței, atacantul are deja două finale de Campionat Mondial, dintre care una câștigată și una pierdută la penalty-uri în fața Argentinei.

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.