Kylian Mbappe, o nouă piesă de teatru

Kylian Mbappe (24 de ani ) este atacantul celor de la Paris Saint-Germain.
Pe tot timpul verii au existat speculații ca și cum ar fi vreo legătură între Florentino Perez și Kylian Mbappe.
Președintele celor de la Real Madrid este în căutare de un nou atacant, după plecarea lui Karim Benzema la Al-Ittihad în Arabia Saudită, iar Kylian Mbappe pare a fi cea mai bună variantă pentru Real Madrid, dar cât timp să se mai joace această piesă de teatru?

În cazul în care transferul lui Kylian Mbappe nu funcționează până la sfârșitul verii, Real Madrid riscă să râmână fără atacant, mai ales că cei de la Bayern Munchen au câștigat cursa pentru Harry Kane.

Ce urmează pentru Kylian Mbappe?
După ce acesta a fost scos din lotul lui PSG deoarece anunțase că nu dorește să-și prelungească contractul cu campioana Franței, Kylian Mbappe a refuzat și oferta colosală din partea celor de la Al-Hilal. Acesta scos din lot, riscând să nu mai joace timp de un an întreg, Kylian Mbappe a solicitat o întâlnire cu președintele clubului, Al Khelaifi.
L’Equipe anunță că, de fapt, Kylian Mbappe ar fi dispus să renunțe la o parte din banii pe care urma să îi primească în sezonul 2023/2024, iar această înțelegere ar putea să o scutească pe PSG de 150 de milioane de euro.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.