L-au incendiat și s-au amuzat în postări. Ce-a făcut poliția?

Un incident grav a avut loc în localitatea Stoenești din județul Vâlcea! Un localnic în vârstă de 54 de ani a fost incendiat de trei tineri cu vârste cuprinse între 15 și 19 ani.

Cei trei tineri au crezut că fac o glumă, care era să se termine însă cu o tragedie. Aceștia au folosit un spray cu gaz sau vopsea și o brichetă pentru a-l incendia pe localnicul luat prin surprindere, potrivit ziaruldevalcea.

În urma incidentului, victima nu a suferit arsuri grave, dar a avut atacuri de panică și a rămas cu traume psihice.

Familia bărbatului incendiat anunță că a depus o plângere penală, însă polițiștii nu au luat nicio măsură legală.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 3

19 Comentarii

 1. Ăștia sunt votanții usr. Pe unde trec, numai incendii, distrugeri.

 2. Pana unde poate merge cretinismul. Terorizezi un om si postezi pe internet, sa arăți cat de gol îți este capul.

 3. Morală-n degradé.Sunt zone în România din care sălbăticia n-a plecat niciodată cu adevărat, doar a fost vopsită că să semene cât de cât cu civilizația. Violența domestică, viclenia rudimentară și batista pe țambal cum ar fi împinsul în derizoriu a comportamentelor infracționale aberante precum violul minorelorsau sclavia care primesc instant „explicații” din partea „oamenilor normali” gen „avea 12 ani dar ai văzut ce dezvoltată era? Păi dacă a văzut-o cum umblă!” sau”vai de capu’ lui, bine că i-a dat unde să doarmă și un colț de pâine că nu era bun dă nimic” duce la „distracții” de felul ăsta, „pozne” ale copiilor crescuți strâmb, că părinții, care împing limitele că să vadă până unde „ține”.

 4. Legitima aparare la utilizare de arma cu glont de metal, nu de plastic. Politia oricum nu face nimic justitia ii elibereaza ca drepturile omului.

 5. Iar gândacii ăia au niște mame care îi divinizează și îi scuză pentru orice ticăloșie.

 6. TRAIASCA TEMBELUTIA CIMISOREANA !!! URA !!!URA !!! URA !!! OMUL NOU < CIVILIZAT !!! OCCIDENTAL !!! O TARA CA AFARA !!!

 7. Nu există poliție rurală. Ăștia au program de la 9 la 17 , nu există patrulari și ești sfătuit să suni la 112 . Cred că trebuie să desființăm MAI-ul și să angajăm firme private de pază . Măcar ai cu cine te certa dacă nu își fac treaba, cu polițaii nu poți face nimic. Se circulă pe străzi cu suta la oră și nu se întâmplă nimic, România se descompune la propriu.
  Iar ”colaiția mamii lor” ne propune listele cu inculți pe care alți neavizați (mulți de altfel) îi vor vota așa; cu am făcut-o de la ’89 încoace. Votăm răul cel mai mic. Nimic mai neproductiv decât acestă atitudine. Mai bine votăm partide de care nu a auzit nimeni , cine știe poate statistic vom da și peste altfel de politicieni decât nulitățile astea care se învârt pe micile ecrane ( aici includ și opoziția , nici ei nu au scăpat sunt de aceeași factură).

 8. Nemernicii astia de adolescenti, care se distreaza atacand si ranind oameni, merita si trebuie linsati de familiile victimelor.

 9. Scolile de corectie? Daca un barbat 54 de ani a fost victima atunci 65+ ce vor fi in aceasta goana nebuna fara Dumnezeu? Sa fie judecati si obligati ca tot restul vietii sa asigure din munca lor si a familiei fiecaruia un trai decent si ingrijire psihologica si medicala. Trei sunt 40% din munca lor pe viata sa fie pt victima, iar presa sa mediatizeze ca toti sa inteleaga ca toata viata lor poate deveni o datorie fata de cel pe care-l nedreptatesc/agreseaza. Nu-i suficient sa dai detentie trebuie sa plateasca, desi greu de crezut ca omul acela va trai linistit restul zilelor. Este o mutilare sufleteasca pt care Justitia nu a gasit pedepse ca sa descurajeze. Ce teroare traiesc toti copiii abuzati de colegi? Iar presa ne spune ca s-a lasat doar cu o sanctiune disciplinara. Parca era un film de peste ocean in care era o institutie de Reeducare a unor adolescente. Noi de ce nu avem astfel de institutii?

 10. Retelele sociale sunt pline de astfel de idioti.
  Ce e mai rau este ca 90% ii primesc ca „influenceri” si modele.

 11. Romania a ajuns un sat fara caini, unde fiecare face ce vrea si omoara pe cine vrea.
  Este clar ca avem o justitie si legi de kakao, care nu mai au nicio valoare.

 12. Incendiezi un om din amuzament. Crima a ajuns amuzament in Epoca de Aur Capitalista post ’89……[Rumburak]

 13. Politia nu are ac legal pentru acești raufacatori! Înseamnă că e liber la orice acțiune care terorizează, distruge și omoară oameni.

 14. Propun ca Politia sa plateasca despagubiri persoanelor atacate. Politia sustine ca ne apara. De ce nu l-a aparat pe omul incendiat? Cum, n-a fost de fata? Dar ce a pazit, ca doar leafa o primeste! Ar mai fi si o alta posibilitate: dreptul neamului de a detine arme de foc letale pentru autoaparare. Strict pentru autoaparare. cu pedepse dure pentru cei care abuzeaza si exced dreptul la autoaparare.

 15. Ha, ce bună gluma, ce m-am distrat… vorba unuia de mai sus: Dacă omul avea o armă țapănă, vedeați voi!

 16. @ „legionarul”, 20 feb. 2024 la 9:51
  Mă,(editat), oltenii (cam 5000) s-au dus cu trei trenuri la Timișoara în 18 decembrie 1989 ca să-i bată cu bîte de lemn pe timișorenii revoltați împotriva olteanului Ceașkă! Așa că e clar cine au fost în cele două tabere opuse! Stoeneștii ăștia sunt nepoții ălora din trenuri. „Dăcît” că acum nu mai atacă timișoreni, ci pe consătenii lor olteni, că așa e în societatea neolitică oltenească, în seculu’ 21: morroccanii liicheanului șî cîțului, mari degustători di fuțibol șî enoriași-modell. Uite-i! Legio 13 Makedonika-Numidika:
  https://www.astazi.ro/stiri/pictures/259660445_T.jpg
  https://res.sport.ro/assets/sport/2022/08/02/image_galleries/757126/nu-croitoru-sau-mutu-adrian-mititelu-dezvaluie-omul-surpriza-care-a-creat-echipa-la-fcu-craiova-zel-a_1_1_1.jpg
  https://ro.wikipedia.org/wiki/Liiceni,_Olt
  Uite, n-au avut nici măcar biserică (di la trădătoru’ brînkovan au o kulă di păstrat birurili, pintru jupînii otomani musulmani! HAHAHAHAHA!) acolo, da’ au mari philo$$ophi moralijdi……[RromBurak]
  https://ro.wikipedia.org/wiki/Liiceni,_Olt#/media/Fi%C8%99ier:Conac_Liiceni.JPG

 17. @ Probabil că au ”educație războincă” dacă polițiștii ,,nu au luat nicio măsură legală”, ?

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.