L-au omorât pe Emeric Ienei

Site-ul HotNews.ro si Fanatik s-au văzut nevoite joi să își cere scuze cititorilor și lui Emeric Ienei, precum și familiei acestuia după ce au publicat o informație falsă privind decesul fostului antrenor.

Primul site care a publicat informaţia falsă despre  Ienei a fost site-ul Fanatik, preluată de alte site-uri.

„Redacţia Fanatik îşi cere scuze publicului pentru ştirea conform căreia marele antrenor Emeric Ienei ar fi murit astăzi! Scuzele noastre sincere în primul rând domnului Ienei şi familiei, cititorilor, dar şi colegilor de breaslă care au preluat informaţia eronată şi pe care îi rugăm să o elimine din mediul online.”, a transmis Fanatik.

Paginademedia.ro arată că au dat copy/paste după informaţia falsă din Fanatik:

 • Adevărul
 • HotNews
 • Gazeta Sporturilor
 • EuroSport
 • Evenimentul zilei
 • România TV
 • OrangeSport
 • Ziarul Financiar
 • Ştirile Kanal D
 • Antena 1
 • Digisport

”Am văzut și eu știrea că ar fi murit. E incredibil. Vă rog să apară declarația mea, ca să opriți această nebunie. Emeric Ienei e bine, acum ne-am întors amândoi de la plimbare”, a spus Georgeta Lazar , îngrijitoarea lui Ienei, ulterior pentru HotNews.

”Noroc că el s-a dus în camera lui să se odihnească și n-a deschis internetul sau televizorul. Ascultă muzică, asta face”, a mai adăugat Georgeta Lazar.

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 3
Ioana Radu 8531 Articole
Author

7 Comentarii

 1. Stiu foarte bine ca opinia mea nu se potriveste la acest articol ,dar pt. ca in Ziarul D-vs.de astazi 4 aprile nu am vazut nici-un articol care sa aminteasca despre aceasta zi de 4 aprileie cind Bucurestiul a fost distrus de aviatia americana ,am considerat ca trebue amintit oamenilor aceasta zi . Sper sa afisati opinia mea !——–Avioanele americane au bombardat Bucureștiul la 4 aprilie 1944. Beneficiind de o prognoză meteo favorabilă, de pe aerodromuri italiene au decolat cu destinația București, în valuri succesive, 220 de bombardiere B-17 și încă 93 bombardiere B-24 Libertator. Această forță aeriană a bombardat atât nordul cât și centrul capitalei, distrugând două cartiere ale Bucureștiului. 378 de americani au constituit echipajul bombardierelor. 2.942 de persoane au fost ucise si 2.126 rănite, inclusiv femei și copii. Timp de mai multe zile, mormane de cadavre arse sau zdrobite sub dărâmături au putrezit pe străzile Bucureștiului.

 2. Felicitări dle ionescu!…sorosistii ăștia de la cotidianul tac mâlc…nu le mai dă Gyuri Soroș cașcaval dacă publică asa ceva..

 3. Toata presa a publicat minciuna. Nu se mai verifica stirile, se scrie orice apare pe net. Sa bem o cafia la Oradia, cu nea Imi, La Multi Ani !

 4. Noroc că nu l-au decedat și în actele oficiale, cum se întâmplase cu un cetățean din zona Vaslui sau cam așa ceva, cu ani în urmă! Omul era viu și nevătămat in realitate și în acte, era decedat de ceva timp destul! Nu știu dacă a reușit să își restabilească actele că este viu.

 5. Poate fi publicată și cu intenție morbidă de a șoca, de ce nu ? A devenit o preocupare obsedantă vârsta și eventuala moartea a altora… Lumea noastră este bolnavă!

 6. Cioclii rumuni sunt criminali, nu mai stiu de unde sa scoata bani…Media romana este o dejectie de latrina…Zece posturi TV traiesc de pe urma lui Sosoaca…

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.