La Argeș, PNL fuge de PSD ca ăla de tămâie. ”N-a intrat, nu intră şi nu va intra în calculul nostru”

Preşedintele PNL Argeş, ministrul Justiţiei, Alina Gorghiu, a subliniat vineri, la lansarea candidaţilor liberali de la Piteşti, că în judeţ nu există o colaborare cu PSD.

„Guvernarea cu PSD nu e uşoară, vă spune unul din miniştrii din cabinetul acesta PSD-PNL. Dar vreau să ştiţi un lucru, pe care vreau să-l ştie şi conducerea partidului: la noi, în Argeş, orice discuţie cu PSD n-a intrat, nu intră şi nu va intra în calculul nostru. Noi aici, la Argeş, candidăm separat, cu oameni mai buni, cu propuneri de dezvoltare sănătoase şi ne e bine ‘prin noi înşine’. Sigur că miniştrii liberali îşi îndeplinesc mandatul aşa cum trebuie”, a afirmat Alina Gorghiu.

Ea a spus că PNL are ca obiective principale în anul electoral 2024 să dea României un preşedinte liberal şi o guvernare liberală.

„Obiectivul nostru pentru 2024 este să dăm României preşedinte liberal, să asigurăm o guvernare liberală, pentru că istoria arată că pentru ţara noastră aceasta este formula politică de succes, atât în plan intern, cât şi pe plan extern, este formula care asigură stabilitate politică, dezvoltare economică, garanţii de securitate indispensabile într-un context internaţional dificil”, a precizat Alina Gorghiu.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

4 Comentarii

  1. Atunci de ce ai fost in delegatia din Turcia sau te-am confundat? de ce aveti lista comuna la europarlamentare? Nu-i suportati pe PSD-isti aveti curajul si mergeti SINGURI nu va mai ascundeti sub umbrela PSD…

  2. Vai de steaua lor in Arges! Traiesc in Valcea si cum intru in Arges drumurile se strica si nu numai. Coruptia este mare peste tot si clanurile tiganesti isi etaleaza opulenta facuta din crima fara nici o rusine…dar cred ca judetul Arges este campion in coruptie ca se numesc PNL sau PSD sau USR.

  3. Alinutza schimba judetele mai ceva ca partnerii de saltelutza. Urmatorul va fi Prahova cunoscut ca si patria hotzilor dar si cei mai tantalai alegatori. Daca Dumitrescu are Lambo Alinutza vrea Bugatti.

  4. Ce spui bre, Alinuto?!
    Vrei sa spui ca acolo unde candidati impreuna cu penalii din PSD nu sunt „oameni mai buni, cu propuneri de dezvoltare sănătoase” şi nu va e bine, „prin noi înşine”??!
    Mare j…..e, esti, s….r!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.