La Cluj-Napoca. Au investit milioane de euro și le-au lăsat de izbeliște

În ultimul mandat al lui Emil Boc, Primăria Cluj-Napoca a investit în parcuri zeci de milioane de euro. Cu toate că la momentul inaugurări erau frumoase, cu trecerea timpului au devenit locuri de nefrecventat, relatează foaiatransilvana.ro.

Mulți clujeni se întreabă de ce Primăria Cluj Napoca nu se ocupă în continuare de aceste zone.

Un exemplu este Pădurea Clujenilor, din zona Bulevardului Muncii. Aici, pe câteva zeci de hectare, Primăria a construit un parc. La finalul lucrărilor, când s-a tras linie, valoarea lucrărilor a fost de 4,5 milioane de euro.

Acum, zona arată abandonată. Arborii plantați care s-au uscat, nu au mai fost înlocuiți. Spațiile verzi sunt complet neîngrijite. Puținii clujeni care se aventurează pe aici, promit că nu se mai întorc.

„Imagini dezolante din Parcul Clujenilor (b-dul Muncii), ars de soare, secetă, neîngrijit, uitat de autorități. Jumătate din arborii plantați sunt uscați. Oare când vor pricepe cei de la Primărie că tot ceea ce s-a făcut în oraș trebuie și întreținut, îngrijit. Nu e suficient să cheltui niște bani, să-ți faci selfie și cu asta am rezolvat „mobilitatea urbană”, în oraș și așa zisele spații verzi de relaxare, reducerea poluării”, a transmis o clujeancă.

Parcul de la Sala Sporturilor arată la fel

O altă zonă unde s-a investit masiv este malul Someșului, din cartierul Grigorescu. A fost construit chiar un fel de spațiu urban, în fața Sălii Sporturilor.

Aici, lucrările au costat aproape 20 de milioane de euro.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Author

5 Comentarii

  1. Asta înseamnă „banii europeni”: o prăduială cruntă a banilor contribuabililor din țările donatoare, pentru a-i face praf fără niciun rezultat. Comisia Europeană este capul răutăților: aprobă imediat orice idioțenie, dar dacă vrei ceva serios ți se respinge proiectul. Ei NU vor dezvoltare sau coeziune pentru țările beneficiare, ci doar RISIPIREA banilor şi să dea impresia că se preocupă. Scopul CE este sărăcirea şi ducerea la faliment a statelor UE.
    Să vedeți ce dezastru va fi cu parcurile solare şi eoliene sau cu tâmpeniile lor de trecere la hidrogen!!!

  2. Furtul și parandaratul e reforma generalizată in politica românească! De ce să aibă grijă daca nu mai iese nimic financiar pentru escroci?! Banii europeni sunt banii României și sunt furați pe banda rulanta.

  3. 4,5 milioane de euro,
    aproape 20 de milioane de euro…

    -orash mic,mizer,nu ai ce fura,
    alea sint sume pt. pârlitzi:
    intrebatzi de ex. la B@lutză shefu sectorului penitenciar 4 Bucuresti!

  4. ce ciudat,de aia l-au reales recent clujenii cu cca 70% din voturi…..acum imi explic

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.