La comanda AEP. Buletine de vot suplimentare

Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) informează că, vineri, a comandat tipărirea unui număr suplimentar de buletine de vot.

Potrivit unui comunicat al AEP transmis sâmbătă, au fost tipărite suplimentar 19.766 de buletine de vot – 9.857 pentru alegerea consiliului local şi 9.909 pentru alegerea primarului – pentru 55 de circumscripţii electorale din judeţele Alba, Caraş-Severin, Dolj, Hunedoara, Mehedinţi, Olt, Teleorman şi Timiş.

„În temeiul art. 1 alin. (2) din Hotărârea Biroului Electoral Central nr. 218H/07.06.2024 privind interpretarea dispoziţiilor art. 18 alin. (4) şi art. 60 alin. (2) din Legea nr. 115/2015, cu modificările şi completările ulterioare, şi ale art. 42 alin. (2) din Legea nr. 33/2007, republicată, cu modificările ulterioare, Autoritatea Electorală Permanentă a comandat în data de 07.06.2024 tipărirea numărului suplimentar de buletine de vot”, informează AEP.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

6 Comentarii

 1. Romanii ar trebuii sa voteze politicieni care nu sint de acord cu ce hotariri ia madam Ursula sau ceilalti de la EU,sa voteze cu politicieni care nu vor inarmare si nici atitea trupe de militari straini la noi in tara ,romanii ar trebuii sa voteze cu acei politicieni care isi iubesc tara si poporul si nu stau in genunchi in fata nimanui .Politicieni carese gindesc la pace si relatii de buna colaborare cu toate tarile . Hai ca nu este atit de greu asta ,ginditi inainte de a vota pe cineva !

 2. Buletine de vot suplimentare
  cu trei straturi.

  (evitati cerneala aplica pe rozzeta
  va poate cauza neplaceri)

 3. Urmeaza fraudarea alegerilor.
  Probabil in favoarea PSD – PNL.
  Nu uitati ca mai exista 5 milioane de asa zisi alegatori, care nu mai exista in Romania. De fapt, niciunde.

 4. Buletinele de vot de ce nu au cod de bare ?? De ce nu știe nimeni că de fapt cîte sunt ?? De ce crezi că ai nevoie in diaspora de zeci de ori mai multe urne ? Cine le păzește ?? Cu siguranță nu cei din UDMR,.Deci nu ai nici o garanție..

 5. Aveti grija, buletinele sunt gata stampilate, cum TREBUIE, pentru STABILITATE, daca mai puneti si voi o stampila, anulati votul !

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.