La doar 15 ani, criminalul a dat dovadă de mult sânge rece

Noi detalii în cazul Raisei, fetiţa de doi ani şi jumătate din judeţul Dolj, găsită moartă. A fost ucisă de un tânăr de 15 ani, au stabilit procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, acesta fiind verişorul victimei. Anchetatorii au constatat că fata a fost înjunghiată şi strânsă de gât, sângele ei fiind găsit pe hainele adolescentului, care a fost reţinut.

Reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj au transmis, joi, că poliţiştii au fost sesizaţi, luni, cu privire la dispariţia Raisei Maria Nicoleta Stan, în vârstă de doi ani şi cinci luni, care ar fi putut fi victima unor acţiuni cu violenţă.
”În cauză s-a dispus efectuarea autopsiei medico-legale a cadavrului, iar în urma acesteia s-a stabilit faptul că moartea minorei a fost una violentă şi s-a datorat hemoragiei interne şi externe, provocată de un politraumatism cu multiple plăgi, dintre care unele penetrante, dar şi asfixiei mecanice prin strangulare. În urma administrării mai multor mijloace de probă, s-a conturat ipoteza conform căreia minorul Codreanu Nicolas Masi, în vârstă de 15 ani, a fost persoana care a produs leziunile de violenţă menţionate anterior, în urma cărora a rezultat decesul victimei Stan Raisa Maria Nicoleta”, au precizat procurorii.
Ei au adăugat că pe hainele băiatului suspectat a fost găsit sângele fetiţei.
”Relevantă în cauză a fost expertiza genetică judiciară efectuată asupra unui obiect vestimentar ridicat de la inculpatul minor Codreanu Nicolas Masi, în urma examinării fizice a acestuia. Conform concluziilor acestei expertize, obiectul vestimentar ridicat de la persoana bănuită prezenta urme de sânge uman, iar în urma genotipării acestei probe a rezultat că aparţinea victimei Stan Raisa Maria Nicoleta. Având în vedere faptul că din probele administrate până în prezent a reieşit că minorul Codreanu Nicolas Masi, profitând de starea vădită de vulnerabilitate a victimei Stan Raisa Maria Nicoleta datorată vârstei foarte fragede (2 ani şi 5 luni), i-a aplicat acesteia mai multe lovituri cu un obiect tăietor-înţepător, posibil cuţit, şi a strangulat-o folosind o funie din material textil”, a transmis sursa citată.
Băiatul de 15 ani a fost reţinut pentru 24 de pentru omor calificat. El urmează să fie prezentat Tribunalului Dolj cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.
Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

6 Comentarii

 1. Adevarat. Si tot de acum va trebui sa dea dovada de rezilienta la cat f.utai o sa-si ia pe toate partile la bulau. Enjoy sugar plum!

 2. „Relevantă în cauză a fost expertiza genetică judiciară”

  -mai trebuie inca o expertiza genetică judiciară:
  ala are adeneu de criminal!

  dupa aia vor urma niste teste,asa
  ca la covid…..

 3. Acest baiat O victima a saraciei crunte din Romania. Victima saraciei, repet.A ucis pt o bucata de paine!!! Nici o sansa in viata pt acest copil, nu a avut de la nastere nici o sanasa. S-a nascut intr-o tara nen0-rocita, o tara ce acorda sanse numai mebrilor sistemului represiv sau bogatilor. Asta au facut dupa 30 ani din tara PSD-PNL-PD. Sangele fetitei pateaza mainile tutor presedintilor, ministrilor, parlamentarilor, sefi de consilii judetene din tara asta. Siktir voua

 4. Criminalul a facut la fel cum a vazut la TV ca au facut altii inaintea lui. Din amanuntele livrate cu atata nonsalanta pe toate posturile, a prins spilul cum sa actioneze si sa planteze probe false.
  Nenorocul lui a fost ca au existat camere de supraveghere in jur si ca era o comunitate restransa de doar cateva case……[Rumburak]

 5. patzachina t.butoi
  e suspecta in cazu asta:
  -vede ca mama omida in ghioc.

  (t.butoi e taticu lu detectoru de minciuni:
  -intai te leaga ci nishte fire si dupa aia…..

  DUPA AIA NU MAI GARANTAM NIMIC!)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.