La fugă prin baza militară de la Boboc

Cros în baza militară de la Boboc. Este evenimentul care se va organiza în premieră la Baza Aeriană de Instruire şi Formare a Personalului Aeronautic „Aurel Vlaicu”. Cu această ocazie, doritorii pot alerga în diverse zone în care se pot observa hangare cu avioane, piste de aterizare sau un poligon de tragere.

Crosul va fi organizat înainte de debutul show-ul aviatic BOBAS2024 din data de 15 iunie care va avea loc la Baza Aeriană Boboc.

„Vă invităm alături de noi la prima competiţie de cros organizată în incinta Baza Aeriană Boboc/Şcoala de Instruire Interarme a Forţelor Aeriene în cadrul evenimentului BOBAS2024. Provocarea vine de la colegii noştri din cadrul Compartimentului Educaţie Fizică Militară, plt. maj. Cornel Barbu, frt. Claudiu Surlea şi Marcel Găman. Cu o bogată experienţă în domeniul atletismului şi un palmares impresionant de medalii, cei trei camarazi invită toţi pasionaţii de alergare şi un stil de viaţă activ la prima ediţie a BobocAirBaseRUN”, informează Baza Aeriană Boboc.

Traseul pe care se va desfăşura crosul se întinde pe o distanţă de 13 km.

„BOBOC AIR BASE RUN este un eveniment de alergare pentru amatori ce se desfăşoară pe un traseu marcat în interiorul Bazei Aeriene de Instruire şi Formare a Personalului Aeronautic ‘Aurel Vlaicu’, în ziua desfăşurării mitingului aerian BOBAS 2024. Evenimentul constă într-o probă cros de 13 kilometri. Vârsta minimă pentru înscriere este de 18 ani. Traseul de desfăşurare a evenimentului va fi marcat şi va avea voluntari din partea organizatorilor, care vor indica traseul de alergare. Startul se va da de lângă turnul de control al pistei, aici va fi amenajată zona de distribuire a kiturilor de concurs, punct de hidratare şi toalete. Traseul de concurs este unul inedit, participanţii având ocazia să facă o scurtă incursiune în incinta unei baze aeriene, unde pot alerga prin diversele locuri care o compun (hangare avioane, elicoptere, poligon de tragere, pista naturală de aterizare, pista betonată plus alte surprize)”, transmit organizatorii.

Evenimentul se adresează oricărui pasionat de alergare.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

5 Comentarii

  1. Dacă crosul inițiat de militari români se numește “BOBOC AIR BASE RUN” de ce nu ați scris tot în engleză “Baza Aeriană de Instruire şi Formare a Personalului Aeronautic ‘Aurel Vlaicu? Așa pe românește sună normal și nu-i normal să sune normal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.