“La Pulga” lovește din nou!

Inter Miami CF, clubul de football deținut de către David Beckham, Jorge Mas și Jorge R. Mas a ajuns în finala Leagues Cup, după o victorie cu 4-1 în fața celor de la Philadelphia.

Lionel Andrés Messi, poreclit și “La Pulga” de către presa spaniolă, a avut o reușită spectaculoasă în prima repriză a partidei, acesta a reușit să marcheze un gol de la 32 de metri, astfel devenind golul de la cea mai mare distanță din cariera lui Lionel Messi.

Lionel Messi, câștigător a 7 baloane de aur, 6 ghete de aur, 4 cupe UEFA Champions League, și cea mai importantă realizare sportivă a lui, Cupa Mondială.

Acesta a plecat de la FC Barcelona dupa 21 de ani și a făcut un transfer revoltător pentru Catalanii, acesta ducându-se la PSG, unde însă a jucat numai 2 ani de zile. În această vară, Lionel Messi a refuzat o ofertă colosală din partea celor de la Al-Hilal, și a ales să semneze cu Inter Miami CF, care este pe ultimul loc în Major League Soccer.

De când Lionel Messi s-a transferat la Inter Miami CF, acesta a reușit să aibă 9 goluri și 3 pase decisive în doar 5 meciuri jucate.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

1 Comentariu

  1. un barbat tatuat, in pijama in roz. unnnEEE’iii uniii-cooornuuuu’ ?? bleah.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.