La Sankt Petersburg, se poartă mască

Departamentul Rospotrebnadzor (Serviciul federal pentru supravegherea în domeniul protecției drepturilor consumatorilor și bunăstării populației) pentru Sankt Petersburg a ordonat tuturor organizațiilor și instituțiilor orașului o serie de măsuro atunci când organizează evenimente publice. Printre acestea, și purtatul măștii, reiese din rezoluția șefului departamentului, medicul Natalia Bashketova.
„Șefii tuturor organizațiilor și instituțiilor, indiferent de forma lor de proprietate, atunci când organizează și desfășoară evenimente în masă (Revelion, sportive și culturale) trebuie să asigure… utilizarea echipamentului personal de protecție respiratorie (măști)”, se arată în rezoluția publicată pe site-ul departamentului.
De asemenea, începând de miercuri, s-a dispus introducerea unui regim de măști în toate clinicile și spitalele.
Măsurile sunt luate în urma înrăutățirii situației epidemiologice privind coronavirusul, precum și gripa. Astfel, pe parcursul celei de-a 50-a săptămâni calendaristice din 11 până în 17 decembrie, incidența coronavirusului în Sankt Petersburg a crescut cu 18,7% față de situația din a 49-a săptămână.
Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

8 Comentarii

 1. Să înțelegem că, se supune programului global pe decimare😉?! De fapt, la înțelegere a participat și acest nătâng, pretin cu merkelita.

 2. Le este frica sa nu le trimita Biden niscai nanoroboti in creier, pe care sa-i inhaleze si sa-l vada pe putinatrop ca un criminal cum este……[Rumburak]

 3. In toate Clinicile și Spitalele din lume as da lege că nimeni sa nu intre fara masca și șosete igienice la picioare,așa se limitează purtarea bacteriilor din mediul spitalicesc.

 4. De REAMIMINTIT MASCA SI SOSETELE IGIENICE NU PROTEJEAZA DE VIRUSI , DOAR DE BACTERII si Ciuperci!!!

 5. CRED CĂ-I VORBA DE DUHOAREA PARFUMURILOR SUPER SUEDEZO-FINLANDEZE TRIMISE DIN „BOLȘAIA LIUBOVI! Ș-APOI DACĂ PROTEJEAZĂ DE BACTERII ȘI CIUPERCI NU-I BINE?

 6. @parere…
  -sint multi alrahati pe Planeta,
  multe satane
  dar Putin nu s-a mascat!

 7. sa fie la ei acolo,toate relele pamantului la ucigasi acasa,praful sa se aleaga de bestiile aste

 8. HAHAHA
  E doar o masura de dispersie populationala relativ la alegerile prezidentiale din martie!
  Nu se aplica decat grupurilor ORGANIZATE si nu cicvililor hai-hui !

  Buna miscarea lui PUTIN … prevede interventia strainilor in politica interna russnaca !
  Ddeocamdata nu exista deloc pericole viral-bacteriale-n RUSSIA ! 😀

  Au invatat si rusii ceva de la americani …

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.