La un pas de tragedie pe stadionul din Miercurea Ciuc

Meciul de la Miercurea Ciuc, din manșa secundă a barajului de promovare-retrogradare dintre Csikszereda și Dinamo, a fost în pericol de a fi suspendat ca urmare a unui grav incident petrecut în tribuna oaspeților.

Partida a fost întreruptă minute bune după ce un băiat de 16 ani și-a pierdut echilibrul și a căzut în gol de la o înălțime de patru metri.

Luați prin suprindere, părinții băiatului au intrat în stare de șoc, văzându-și copilul prăbușit pe ciment. Spectatorii aflați în apropiere și staffurile medicale ale echipelor au intervenit prompt până ce ambulanța aflată la stadion a ajuns lângă rănit și i-a acordat primele îngrijiri. Băiatul a fost urcat în ambulanță și dus de urgență la spital.

Spectatorii prezenți pe stadion, indiferent de echipa pe care o susțineau, au aplaudat frenetic momentul în care ambulanța a ieșit din zona incidentului și a pornit cu sirena și girofarurile aprinse către spital.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

4 Comentarii

  1. Ha, ha! Nij’ stadion, nij’ echipa, nij’ publicu’ din Csikszereda nu-s demni de-a participa în Liga Națională! Aieștia dicăt, eventual, în campionatul “Tinul’i Săcoiesc”…

  2. Ăstea sunt rezultatele unui stat eșuat ,cu un impostor eșuat , werner, În țara ta ,ajungi să nu m-ai fi respectat de o minoritate , cu drepturi și libertăți depline ,dar prost înțelese

  3. Ce zici Burlene, o fi fost si asta un ultras feroce? FRF = (editat) de ultima speta, securism si banditism (desi, mai nou pare c-ar fi totuna), care impreuna cu tzaranii din Jandarmerie au distrus spectacolul din tribune. Uite unde era pericolul pt.democratie…Muriti baaa

  4. @Olingpia Gafosdea
    Bre nașule, lasand la o parte id-ul absolut stupid, ce c.acat ganguresti, ca n-ai nicio noima. Stati bre uncheși si mămăițe la crosete si retete, e mai sigur pt.tensiune ai alea-alea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.