Lasconi, chiar așa, ciuca bătăilor? Simion are o explicație…

George Simion comentează deranjul iscat în jurul Elenei Lasconi, prilej de a-și apăra ideile, nu însă și pe Lasconi. De acord când vine vorba de familia tradițională, nu și în ceea ce privește performanțele acesteia ca primar.

USR face ce face și iese din nou în evidență. Acum, cu acest scandal iscat în jurul Elenei Lasconi. Dacă politic sunt eșuați, cu toții, cei de la USR țin să iasă în prim plan cum pot. Și, se scuză, se acuză, mai au puțin și o ard pe rug pe Elena Lasconi”, spune Simion.

Practic, pentru useriști, susținerea familiei tradiționale, cea formată din femeie și bărbat, așa cum ne-a lăsat bunul Dumnezeu pe lume, nu este ceva normal… În loc să se concentreze pe celelalte nume perimate care deschid lista, cum ar fi Dan Barna, Vlad Voiculescu sau Vlad Botoș, pentru că vă pot enumera zeci de motive pentru care aceștia nu ar trebui să reprezinte România în Parlamentul European, sau pe nereușitele ca primar ale Elenei Lasconi de la Câmpulung Muscel, care se întind și ele pe multe pagini, useriștii au găsit de ce să se ia. Probabil nu le mai ajungeau locurile și se tem că nu vor atinge sinecurile dorite”, conchide Simion.

Cătălin Drulă i-a cerut Elenei Lasconi să se retragă de pe lista candidaților la europarlamentare. Cum și ce gândește doamna Lasconi surprinde acum și provoacă „șoc„. Pusă prima pe listă, trezește o revelație, iar USR se dezmeticește brusc. Lasconi nici măcar nu voia să fie europarlamentar sau parlamentar. Spunea că va candida pentru un nou mandat de primar. S-a răzgândit ea brusc, cum brusc va fi și convocat Biroul Național USR ca să îi decidă retragerea?

“Eu aș putea candida la orice alegeri. Nu știu dacă ar fi o idee foarte bună să fac chestia asta (o candidatură la Președinție – n.red). Eu îmi doresc foarte mult să continui la Câmpulung, declara Lasconi(…) Aș avea șanse să fiu europarlamentar, parlamentar. Nu mă pasionează. Mi se pare că te închide cineva într-o cutie cu conserve. Eu sunt om de acţiune. Îmi place ce fac, mi-e drag. Eu sunt făcută pentru teren, pentru oameni. 100% voi candida pentru încă un mandat de primar. Cred că pentru două”, declara Elena Lasconi.

Și ce va face acum că nu va mai fi pe listă?  ”Eu îmi continui treaba de primar”. Am intrat în politică pentru a construi. Străzi, școli, spitale, comunități, dar mai ales punți către oameni. Voi continua să fac asta la Câmpulung și în orice moment al vieții mele publice și private”, explicat chiar Lasconi într-o postare pe Facebook.

De altfel, și USR  dădea asigurări că va  trimite la Bruxelles oameni cu experiență și care ”să îi reprezinte cu cinste”.

Acuma, vedem, la USR una-i cinstea de Muscel, alta e cea de Bruxelles?

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2

12 Comentarii

 1. „mai au puțin și o ard pe rug pe Elena Lasconi”, spune Simion.”

  Nici atata lucru nu stie Simion, ca „crestinii” ard pe rug, nu aia fara de inexistent ! Sim-ion plateste reclama asta sau a promis ca se revanseaza el, mai incxolo, in cash, nemarcat ?

 2. Trogloditul asta cauta din orice sa iasa in evidenta. Ba Simioane, am o idee: candideaza la iUmor,sigur treci macar o etapa.

 3. nimeni nu ne poate lamuri de la ce sau de cine salveaza derutatii astia faliti biata Romanie? vax.

 4. * Cine are fată mare …* Poate vi se *lascoană vouă vreo idee s-o luați la voi . N-ar fi prima , dar posibil să fie ultima ( voastră prostie) .Lăsați-o să meargă la Partida Romilor că ea e mai Pro TV IoRopa . Dacă măCiucă e *tractorul PNL-ului , asta zice că e ARO 4×4 DE TEREN la Cămpulung . Vedeți bă nostalgicilor ce înseamnă PNRR-ul și voi ziceați că *trotinete și gândaci *

 5. USR e un partid ateu, progresist si neomarxist. Doamna Lasconi a mers impotriva doctrinei de partid si e normal sa fie exclusa de pe liste sau din partid. E ca si cand un membru al partidului comunist ar milita pentru privatizare sau pluripartitism!

 6. a sarit Lili sa-l critice pe Simion ca nu o apara pe Lasconi… pai de ce sa o apere papusha? credeam ca sunteti emancipate, puternice si independente, si n-aveti nevoie de barbati sa va apere.

 7. Băăă înapoiaților, bă primitivilor cu mentalitate de grotă sau putiniști ce mai sunteți…lăsați-ne bă să satanizăm România ! Ăsta e viitorul trasat de la stăpânii noștri de afară , de la UE, de la America, de la Forumul Economic Mondial de la Davos, de la marile corporații , de la sistemul bancar global, de la ONU, de la OMS. Ce tot opuneți rezistență bă primitivilor ? Mai civilizați-vă și voi bigoților, inguștilor, înapoiaților…
  Heil Klaus Schwab ! Heil Rotschild ! Heil Papa Francesco ! Heil Lucifer !
  Hai sictir primitivilor…

 8. Gheboasă ce parere are?Ca Simion e de rom de matase,Gheboasa e autentic
  Vorba lui Ciolacu:daca noi rromii nu facem politica ,doar nu o sa lasam gaborii

 9. Și ce legătuă are președintele AUR ul cu lista de europarlamentari a USR și mă rog și reciproc ?

 10. Interesant este ca s-au intors vremurile lui Pavlik Morozov, pionierul care-si turna tatal bolsevicilor, ca nu era pe „linia” partidului.
  Lasconi fiica isi toarna mama pentru ca nu e pe linia corectitudinii politice ambiante.
  Frumoase vremuri traim, de fapt.

 11. I-o fi trecut prin minte ploadei ca n-ar fi existat daca maica-sa ar fi fost ca ea?

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.